3-4-2 محاسبه درصد آسیب ناشی از جدایش 43
3-4-3 محاسبه درصد آسیب ناشی از برش 43
فصل چهارم
فصل چهارم: بحث و نتیجهگیری 45
4-1 بررسی عملکرد دستگاه دانهکن انار با بهره گرفتن از ارتعاش و جت هوا 45
4-1-1 ارزیابی درصد دانههای جدا شده 45
4-1-1-1 در حالت حذف بسامد 30 هرتز 45
4-1-1-1-1 بررسی اثر بسامد ارتعاش حذف شده در دامنههای 2 و 4 میلیمتر بر درصد جدایش دانههای انار 48
4-1-1-2 در حالت حذف دامنه 6 میلیمتر 49
4-1-1-2-1 بررسی اثر دامنه ارتعاش حذف شده در سطوح بسامد 10 و 20 هرتز بر درصد جدایش دانههای انار 50
4-1-2 نتایج بررسی درصد دانههای آسیبدیده ناشی از جدایش 51
4-1-2-1 در حالت حذف بسامد 30 هرتز 51
4-1-2-1-1 بررسی اثر بسامد ارتعاش حذف شده در دامنههای 2 و 4 میلیمتر بر درصد آسیب ناشی از جدایش دانه انار 54
4-2 نتایج ارزیابی دستگاه دانهکن انار با بهره گرفتن از جت هوا 54
4-2-1 درصد دانههای جدا شده 54
4-2-2 درصد دانههای آسیبدیده ناشی از جدایش 55
4-2-3 درصد دانههای آسیبدیده ناشی از برش 56
4-3 مقایسه دو روش دانهکردن انار با جت هوا و ارتعاش با سیستم الحاقی جت هوا 56
4-3-1 نتایج بررسی و مقایسه درصد دانههای جدا شده 56
4-3-2 مقایسه درصد دانههای آسیبدیده ناشی از جدایش 57
4-4 نتیجهگیری 58
4-5 ارائه پیشنهادات 60
منابع و مأخذ 61
فهرست جداول
جدول 1-1 تركیب و ارزش غذایی انار در هر 100 گرم قسمت خوراكی میوه 5
جدول 2-1 مقایسه درصد ریزش میوه در ارتعاش افقی و عمودی شاخه سیب 21
جدول 2-2 مقایسه بین مقادیر محاسبه شده توسط فرمول و مقادیر واقعی درصد برداشت در دامنه و بسامدهای مختلف نوسان 21
جدول 3-1 مشخصات کمپرسور مورد استفاده 35
جدول 4-1- جدول تجزیه واریانس درصد جدایش دانه انار 46
جدول 4-2- جدول تجزیه واریانس درصد جدایش دانه انار 49
جدول 4-3- جدول تجزیه واریانس درصد آسیب ناشی از جدایش دانه انار 52
فهرست تصاویر
شکل 2-1 دانه شدن انار با بهره گرفتن از نقالههای مرتعش 11
شکل 2-2 نمائی از دستگاه دانهکن انار ضربهای 12
شکل 2-3 نمایی از دستگاه دانهکن انار سریج (1985) 13
شکل 2-4 مکانیزم هدایتکننده افشانک در مسیر مارپیچی سریج (1985) 14
شکل 2-5 ماشین دانهکن انار اشمیلوویچ و همکاران (2008) 15
شکل 2-6 واحد جدایش دستگاه دانهکن انار شمیلوویچ و همکاران (2008) 15
شکل 2-7 انواع حرکتهای دوبعدی آزمایش شده توسط خزائی و همکاران (2008a) 16
شکل 2-8 حرکت دو بعدی افشانک در مسیر مارپیچی شکل خزائی و همکاران (2008a) 16
شکل 2-9 افشانک و مسیر حرکت آن، استفاده شده در دستگاه دانهکن انار اکرامی راد (1387) 17
شکل 2-10 نمای ایزومتریک دستگاه دانهکن انار میریان (1388) 18
این مطلب را هم بخوانید :
شکل 2-11 آبگیری مرکبات با بهره گرفتن از دو جت هوا (ناهیر و رونن، 1992) 25
شکل 2-12 شماتیک بازوی رباتیک مورد استفاده برای ایجاد حركت دو بعدی افشانك (خزائی و همکاران، (2008b 26
شکل 2-13 نمایی از دستگاه حبهکن انگور (شبیری، 1390) 26
شکل 2-14 برخورد جت دوتایی بر سطح مایل 28
شکل 3-1 نمای شماتیک از دستگاه ساخته شده 34
شکل 3-2 کمپرسور دو مرحلهای 35
شکل 3-3 رگولاتور فشار با رطوبتگیر 36
شکل 3-4 موتور الکتریکی محرک نازلها 37
شکل 3-5 نمای کلی نازل باد ساخته شده 38
شکل 3-6 ابعاد نازل ساخته شده با قطر 5/3 میلیمتر 38