عنوان:بررسی نظری و آزمایشگاهی یک خشک کن پیوسته جدید برای محصولات دانه ای به کمک ذرات بی ...
4-5- دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) 164
4-6-1- مزایای روش دینامیک سیالات محاسباتی: 189
4-6-2- معایب روش دینامیک سیالات محاسباتی 189
4-6-3- مزایای روش تحلیل ابعادی 190
4-6-4- معایب روش تحلیل ابعادی 190
فصل پنجم 191
5-1- نتیجه گیری 191
5-2- پیشنهادات 193
منابع مورد استفاده 194
فهرست جداول
| صفحه | شماره و عنوان |
| 3 | جدول1-1 انواع روش های خشک کردن محصولات به همراه مزایا و معایب آنها |
| 81 | جدول2-1-سیستم واحدها |
| 82 | جدول2-2-سیستم واحدهای بین المللی
|
| 102 | جدول3-1- پارامترهای موثر بر فرایند خشک شدن پیوسته دانه های ذرت |
| 104 | جدول 3-2- تنظیمات اعمالی در نرم افزار فلوئنت جهت شبیه سازی |
| 144 | جدول4-1- میانگین نظری دمای دانه ذرت در حالت های مختلف خشک شدن |
| 145 | جدول4-2- میانگین ضریب انتشار رطوبتی نظری دانه ذرت بر حسبm2/s در حالت های مختلف خشک شدن |
| 146 | جدول4-3- نتایج تجزیه واریانس |
| 162 | با بهره گرفتن از معادلات 4-2 تا 4-6 جدول4-4- مقادیر ثابت های
|
این مطلب را هم بخوانید :


