3-1-4-2 سترون شدن بذر ها……………………………………………………………………. 61
4-1-4-2 نحوه اعمال تیمارهای مختلف بر دانه رست های جوان……………………….. 62
5-1-4-2 شرایط و دوره کشت دانه رست ها………………………………………………… 63
6-1-4-2- تجزیه و تحلیل رشد………………………………………………………………… 63
1-6-1-4-2 آزمایشهایانجام شده بر دانه رستهای تحت تیمارسلنیوم و تنش شوری… 63
2-6-1-4-2 بررسی رنگیزه ها…………………………………………………………………… 66
3-6-1-4-2 سنجش کلروفیل ها و کاروتنوئید……………………………………………… 66
4-6-1-4-2 سنجش قند های محلول و نا محلول (نشاسته) ……………………………… 68
5-2 سنجش پرولین ……………………………………………………………………………….. 71
6-2 استخراج عصاره پروتئینی…………………………………………………………………… 72
1-6-2- اندازه گیری غلظت پروتئین ………………………………………………………….. 72
2-6-2- اندازه گیری فعالیت آنزیم كاتالاز…………………………………………………….. 75
3-6-2- اندازه گیری فعالیت آنزیم آسكوربات پراكسیداز………………………………….. 75
7-2 سنجش میزان عناصر ………………………………………………………………………… 76
1-7-2 سنجش میزان یون های سدیم و پتاسیم و سلنیوم…………………………………… 76
فصل سوم: تفسیر نتایج
1-3 تغییرات شاخص های رشد ………………………………………………………………… 79
1-1-3 تغییرات وزن تر ………………………………………………………………………….. 79
2-1-3 تغییرات وزن خشک……………………………………………………………………… 85
3-1-3 تغییرات مربوط به طول بخش های مختلف گیاه و سطح برگی…………………. 91
4-1-3 نرخ رشد نسبی (RGR) و میزان رشد نسبی برگ(RLGR) …………………….. 96
5-1-3 میزان همگون سازی خالص (NAR) و نسبت وزن برگی(LWR)……………… 99
6-1-3 میزان سطح ویژه برگی (SLA) و نسبت وزن برگی (LAR) ……………………. 102
7-1-3 (LWCA) آب در واحد سطح برگ…………………………………………………… 105
8-1-3 تغییرات هیدرات های کربن : قند محلول و قند نا محلول……………………….. 107
9-1-3 تغییرات رنگیزه ای برگ ها……………………………………………………………… 113
1-9-1-3 کلرو فیل ها و کاروتنوید…………………………………………………………….. 113
10-1-3 تغییرات پرولین ریشه و برگ…………………………………………………………. 119
11-1-3 تغییرات پروتئین و فعالیت آنزیمی………………………………………………….. 122
1-11-1-3 تغییرات پروتئین ریشه و برگ …………………………………………………… 122
12-1-3 تغییرات میزان عناصر ………………………………………………………………….. 131
1-12-1-3 میزان یون سدیم ریشه و ساقه…………………………………………………….. 131
2-12-1-3 میزان یون پتاسیم ریشه و ساقه …………………………………………………… 132
3-12-1-3 میزان یون سلنیوم ریشه و ساقه ………………………………………………….. 133
مشخصات آماری طرح و محاسبات آماری…………………………………………………… 140
فصل چهارم:
1-4-تغییرات شاخص های رشد………………………………………………………………… 142
2-4-تغییرات ترکیبات رنگیزه ای کلروفیل و کاروتنوئید ………………………………….. 144
3-4-تغییرات قند های محلول و نامحلول (نشاسته)…………………………………………. 147
4-4-تغییرات محتوای پروتئین و آنزیم های آنتی اکسیدان………………………………… 148
این مطلب را هم بخوانید :
1-4-4-تغییرات محتوای پروتئین……………………………………………………………….. 148
2-4-4-تغییرات آنزیم های آنتی اکسیدان……………………………………………………… 149
5-4-تغییرات محتوای پرولین……………………………………………………………………. 151
6-4-تغییرات محتوای عناصر(یون سدیم، یون پتاسیم، یون سلنیوم)……………………… 152
نتیجه گیری نهایی…………………………………………………………………………………… 155
پیشنهادها………………………………………………………………………………………………
فهرست منابع………………………………………………………………………………………… 158