این تحقیق بر اساس فرضیات زیر اقدام به ارائه روشی جدید در خوشهبندی ترکیبی مبتنی بر انتخاب بر اساس نظریه خرد جمعی میکند.
1) در این تحقیق تمامی آستانهگیریها بر اساس میزان صحت نتایج نهایی و مدت زمان اجرای الگوریتم به صورت تجربی انتخاب میشوند.
2) در این تحقیق جهت ارزیابی عملکرد یک الگوریتم، نتایج اجرای آن را بر رویدادههای استاندارد UCI در محیطی با شرایط و پارامترهای مشابه نسبت به سایر الگوریتمها ارزیابی میکنیم که این دادهها الزاماً حجیم یا خیلی کوچک نیستند.
3) جهت اطمینان از صحت نتایج آزمایشها ارائهشده در این تحقیق، حداقل اجرای هر الگوریتم بر روی هر داده ده بار تکرار شده و نتیجه نهایی میانگین نتایج به دست آمده میباشد.
4) از آنجایی که روش مطرحشده در این تحقیق یک روش مکاشفهای است سعی خواهد شد بیشتر با روشهای مکاشفهای مطرح در خوشهبندی ترکیبی مقایسه و نتایج آن مورد بررسی قرار گیرد.
در این فصل اهداف، مفاهیم و چالشهای این تحقیق به صورت خلاصه ارائه شد. در ادامه این تحقیق، در فصل دوم، الگوریتمهای خوشهبندی پایه و روشهای
خوشهبندی تركیبی مورد بررسی قرار میگیرد. همچنین به مرور روشهای انتخاب خوشه[31] و یا افراز[32] در خوشهبندی ترکیبی مبتنی بر انتخاب خواهیم پرداخت. در فصل سوم، نظریه خرد جمعی و دو روش پیشنهادی خوشهبندی خردمند ارائه میشود. در فصل چهارم، به ارائه نتایج آزمایشهای تجربی این تحقیق و ارزیابی آنها میپردازیم و در فصل پنجم، به ارائهی نتایج و کارهای آتی خواهیم پرداخت.
[1] Artificial Intelligent (AI)
[2] Machine Learning
[3] Data Mining
[4] Supervised
[5] Unsupervised
[6] Train Set
[7] Class
این مطلب را هم بخوانید :
[8] Pattern
[9] Learning Model