5-4 وزن هزار دانه 50
1-5-4 اثر تراکم بوته بر وزن هزاردانه 50
2-5-4 اثر زمان برداشت علوفه بر وزن هزاردانه 51
3-5-4 اثرات متقابل تراکم کاشت و زمان برداشت علوفه بر وزن هزاردانه 52
6-4 تعداد دانه در سنبله 53
1-6-4 اثر تراکم کاشت بر تعداد دانه در سنبله 53
2-6-4 اثر زمان برداشت علوفه بر تعداد دانه در سنبله 54
3-6-4 اثرات متقابل تراکم کاشت و زمان برداشت علوفه بر تعداد دانه در سنبله 55
7-4 تعداد سنبله در مترمربع 56
1-7-4 اثر تراکم کاشت بر تعداد سنبله در مترمربع 56
2-7-4 اثر زمان برداشت علوفه بر تعداد سنبله در مترمربع 57
3-7-4 اثرات متقابل تراکم کاشت و زمان برداشت علوفه بر تعداد سنبله در مترمربع 57
8-4 عملکرد دانه 58
1-8-4 اثر تراکم بوته بر عملکرد دانه 58
2-8-4 اثر زمان برداشت علوفه بر عملکرد دانه 59
3-8-4 اثرات متقابل تراکم کاشت و زمان برداشت علوفه بر عملکرد دانه 60
9-4 عملکرد بیولوژیک 61
1-9-4 اثر تراکم کاشت بر عملکرد بیولوژیک 61
2-9-4 اثر زمان برداشت علوفه بر عملکرد بیولوژیک 62
3-9-4 اثرات متقابل تراکم کاشت و زمان برداشت علوفه بر عملکرد بیولوژیک 63
10-4 عملکرد کاه 64
1-10-4 اثر تراکم کاشت بر عملکرد کاه 64
2-10-4 اثر زمان برداشت علوفه بر عملکرد کاه 65
3-10-4 اثرات متقابل تراکم کاشت و زمان برداشت علوفه بر عملکرد کاه 65
11-4 شاخص برداشت 66
1-11-4 اثر تراکم کاشت بر شاخص برداشت 66
2-11-4 اثر زمان برداشت علوفه بر شاخص برداشت 67
3-11-4 اثرات متقابل تراکم کاشت و زمان برداشت علوفه بر شاخص برداشت 68
12-4 درصد پروتئین 69
1-12-4 اثر تراکم کاشت بر درصد پروتئین 69
2-12-4 اثر زمان برداشت علوفه بر درصد پروتئین 69
3-12-4 اثرات متقابل تراکم کاشت و زمان برداشت علوفه بر درصد پروتئین دانه 70
13-4 عملکرد علوفهتر 71
1-13-4 اثر تراکم کاشت بر عملکرد علوفهتر 71
2-13-4 اثر زمان برداشت علوفه بر عملکرد علوفهتر 72
3-13-4 اثرات متقابل تراکم کاشت و زمان برداشت علوفه بر عملکرد علوفه تر 73
14-4 عملکرد علوفه خشک 74
1-14-4 اثر تراکم کاشت بر عملکرد علوفه خشک 74
2-14-4 اثر زمان برداشت علوفه بر عملکرد علوفه خشک 75
3-14-4 اثرات متقابل تراکم کاشت و زمان برداشت علوفه بر عملکرد علوفه خشک 75
15-4 شاخص سطح برگ 76
1-15-4 اثر تراکم کاشت بر شاخص سطح برگ 76
2-15-4 اثر زمان برداشت علوفه بر شاخص سطح برگ 77
3-15-4 اثرات متقابل تراکم کاشت و زمان برداشت علوفه بر شاخص سطح برگ 78
16-4 بررسی همبستگی بین صفات اندازه گیری شده در شرایط آزمایشگاه 80
این مطلب را هم بخوانید :
نتیجهگیری کلی 85
پیشنهادات 87
فهرست منابع 89
فصل اول: مقدمه
1-1- ضرورت و اهمیت موضوع
نقش گیاهان علوفهای در تعلیف دام و در نتیجه تامین نیاز انسان به فراوردههای دامی از اهمیت غیرقابل انکاری برخوردار است. با این وجود متاسفانه در کشور ما به تولید و مدیریت گیاهان علوفهای در مقایسه با سایر محصولات زراعی کمتر توجه شده است. به این ترتیب از یک سو عدم توجه لازم به افزایش کمی و کیفی علوفه موجب کمبود گوشت و مواد لبنی و کاهش کیفیت آنها و از سوی دیگر چرای بیش از حد دامها و فشار به مراتع منجر به نابودی بخش عظیمی از پوشش گیاهی موجود و در نتیجه فرسایش خاك شده است (راعی و همکاران، 1382).