پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد
مهندسی نساجی – تکنولوژی نساجی
عنوان:
بررسی تاثیر جهت تاب نخ (S و Z) برروی کجی حلقه و اثر آن بر تغییرات ابعادی پارچه های حلقوی پودی
برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود
تکه هایی از متن به عنوان نمونه :
چکیده:
کجی حلقه در پارچه های یکرو سیلندر از لحاظ زیبایی سطح پارچه و شکل ظاهر آن مورد بحث قرار می گیرد. پیچ خوردگی حلقه بسیاری از مشکلات کاربردی را در بافت ایجاد می نمایند. درز و شکاف در بافت ایجاد کرده، برش و دوخت لباس را دشوار می سازند و همچنین سبب تغییرات ابعادی در پارچه و لباس می شود.
عوامل متعددی بر کجی حلقه و تغییرات ابعادی پارچه های حلقوی پودی یکرو سیلندر تأثیرگذارند. که هدف این تحقیق، بررسی تأثیر جهت تاب نخ و طول حلقه بر کجی حلقه پارچه های حلقوی پودی یکرو سیلندر می باشد.
در این تحقیق، از مخلوط نخ پلی استر / ویکسوز با درصد 35/65 در دو جهت تاب S و Z استفاده شده است. و آزمایش های مختلفی شامل تعیین تاب و نمره نخ، استحکام، پرز و مقدار نایکنواختی روی نمونه نخ ها انجام گرفت. سپس نمونه ها در چهار حالت S تاب، Z تاب، s و z (بوبین های یک در میان) و دو s و دو z در طرح بافت ساده با سه طول حلقه
این مطلب را هم بخوانید :
بایگانیهای مقالات و پایان نامه ها - دانلود فایل های مقاله
تولید شدند. در مجموع 12 نمونه پارچه مورد مطالعه قرار گرفته که از هر نمونه، پنج نمونه cm 30*30 استخراج و زاویه کجی آنها بعد از 24 ساعت تحت استراحت خشک (در دمای محیط) در شرایط یکسان اندازه گیری شد. نتایج نشان می دهد که نخ با جهت تاب z چون جهت آن با جهت چرخش ماشین یکسان بوده، اثر بیشتری در کجی حلقه داشته و در حالت استفاده از بوبین های یک در میان s و z به خاطر خنثی کردن اثر یکدیگر به میزان قابل توجهی از زاویه کجی کاسته می شود. همچنین با افزایش طول حلقه در تمام نمونه ها زاویه کجی افزایش می یابد.