در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید دانشگاه آزاد ...
فهرست مطالب | ||
صفحه | عنوان | |
1 | چکیده | |
فصل اول: مقدمه | ||
3 | 1-1- مقدمه | |
4 | 1-2- اهداف | |
4 | 1-2-1- هدف اصلی | |
4 | 1-2-2- هدف اختصاصی | |
4 | 1-3- پرسش اصلی تحقیق | |
5 | 1-4- نمودار تحقیق | |
فصل دوم: مروری بر منابع | ||
7 | 2-1- بستهبندی | |
7 | 2-2- پلیمر و بیوپلیمر | |
7 | 2-2-1- مزیت بیوپلیمرها | |
8 | 2-2-2- خصوصیات بیوپلیمرها | |
8 | 2-2-2-1- بازدارندگی در برابر گازها | |
9 | 2-2-2-2- بازدارندگی نسبت به بخار آب | |
9 | 2-2-3- بكارگیری بیوپلیمرها در بسته بندی | |
10 | 2-2-4- روش های تولید بسته بندیهای زیستی (بیوپلیمری) | |
10 | 2-3- پوششها و فیلمهای خوراكی | |
11 | 2-3-1- تاریخچه استفاده از پوششهای خوراكی | |
12 | 2-3-2- مواد به كار رفته در پوششها و فیلمهای خوراكی | |
12 | 2-3-2-1- پوششها و فیلمهای بر پایه پلیساكارید | |
12 | 2-3-2-2- پوششها و فیلمهای بر پایه كیتوزان | |
13 | 2-3-2-3- پوششها و فیلمهای بر پایه سلولز | |
13 | 2-3-2-4- پوششها و فیلمهای بر پایه آلژینات | |
13 | 2-3-2-5- پوششها و فیلمهای بر پایه پکتین | |
14 | 2-3-2-6- پوششها و فیلمهای بر پایه کاراگینان | |
14 | 2-3-2-7- پوششها و فیلمهای بر پایه نشاسته | |
15 | 2-3-2-8- پوششها و فیلمهای بر پایه دکسترینها | |
15 | 2-3-2-9- پوششها و فیلمهای بر صمغهای میكروبی | |
15 | 2-3-2-10- پوششها و فیلمهای بر پایه پروتئین | |
16 | 2-3-2-11- پوششها و فیلمهای بر پایه زئین | |
16 | 2-3-2-12- پوششها و فیلمهای بر پایه گلوتن | |
17 | 2-3-2-13- پوششها و فیلمهای بر پایه كازئین | |
17 | 2-3-2-14- پوششها و فیلم های بر پایه پروتئینهای آب پنیر | |
17 | 2-3-2-15- پوششها و فیلمهای بر پایه ژلاتین | |
18 | 2-3-2-16- پوششها و فیلمهای بر پایه كلاژن | |
18 | 2-3-2-16- پوششها و فیلمهای بر پایه پروتئین سویا | |
19 | 2-3-2-17- پوششها و فیلمهای بر پایه چربی | |
20 | 2-3-2-18- فیلمهای مركب | |
21 | 2-3-3- روش تهیه فیلمهای خوراكی | |
21 | 2-3-4- خصوصیات فیلم های خوراكی | |
21 | 2-3-4-1- خصوصیات مكانیكی | |
23 | ارزیابی خواص مكانیكی فیلمهای خوراكی | |
25 | 2-3-4-2- خصوصیات ارگانو لیپتیك | |
25 | 2-3-4-3- حلالیت در آب و چربی | |
25 | 2-3-4-4- نفوذپذیری | |
29 | 2- 3-5- افزودنیهای فیلمهای خوراكی | |
30 | 2– 3 -6- مزایا و كاربرد فیلمها و پوششهای خوراكی | |
32 | 2– 3 –7- معایب پوششهای خوراكی | |
33 | 2-3-8- پوششها وبسته بندیهای جدید
|
|
34 | 2-3-8-1- بسته بندی فعال | |
34 | 2-3-8-2- بسته بندی ضدمیكروبی | |
35 | 2-3-8-3- مزایای استفاده از بسته بندیهای ضدمیكروبی | |
35 | 2-3-8-4- معایب استفاده از بسته بندیهای ضدمیكروبی | |
36 | 2-3-8-5- كاربرد مواد ضدمیكروبی در فیلمهای خوراكی | |
38 | 2-3-8-6- مكانیسم عمل اسانسها و عصارهها در جلوگیری از رشد میكرو ارگانیسمها | |
39 | 2– 4- میكروارگانیسمهای مورد بررسی | |
39 | 2-4-1- اشرشیا كلی | |
41 | 2-4-2- استافیلوكوكوس اورئوس | |
42 | 2-5- پژوهشهای انجام شده روی ساگو و نشاسته آن | |
42 | 2-5-1- گیاه شناسی ساگو | |
43 | 2-5-2- منشا و پراکنش جغرافیایی ساگو | |
43 | 2-5-3- نشاسته در پالم ساگو | |
44 | 2-5-4- اجزاء غیر نشاستهای در مغز ساگو | |
45 | 2-5-5- خواص عملکردی و فیزکوشیمیایی نشاسته ساگو | |
48 | 2-5-6-کیفیت نشاسته ساگو | |
49 | 2-6- پژوهشهای انجام شده روی عصاره آویشن | |
49 | 2-6-1- تاریخچه آویشن | |
50 | 2-6-2- مشخصات گیاهشناسی و رده بندی آن | |
51 | 2-6-3- مواد مؤثره | |
52 | 2-6-4- محلهای بیوسنتز و تجمع اسانس ومونوترین ها | |
54 | 2-7- پژوهشهای انجام شده روی تاثیر پلاستیسایزر | |
59 | 2-8- پژوهشهای انجام شده روی خواص فیزیکوشیمیایی | |
62 | 2-9- پژوهشهای انجام شده روی خواص مکانیکی | |
65 | 2-10- پژوهشهای انجام شده روی خواص ضد میکروبی | |
فصل سوم: مواد و روشها | ||
70 | 3-2- روشها | |
70 | 3-2-1- تهیه عصاره | |
70 | 3-2-2- تهیه فیلمهای خوراكی حاوی عصاره و شاهد | |
71 | 3-2-3- باكتریهای مورد استفاده و روش نگهداری آنها | |
71 | 3-2-4- تهیه سوسپانسیون میكروبی 5/0 مكفارلند | |
71 | 3-2-5- بررسی اثر ضدمیكروبی فیلمها | |
72 | 3-2-6- اندازه گیری ضخامت فیلمها | |
73 | 3-2-7- اندازه گیری میزان نفوذپذیری به بخارآب | |
74 | 3-2-8- اندازه گیری ظرفیت جذب آب WAC | |
74 | 3-2-9- اندازه گیری میزان حلالیت در آب | |
75 | 3-2-10- تعیین رنگ فیلمها | |
75 | 3-2-11- اندازه گیری نفوذپذیری به اکسیژن | |
75 | 3-2-12- تعیین آزمون طیف نورسنج (درصد عبور و جذب نور مرئی ) | |
75 | 3-2-13- بررسی طیفهای FTIR | |
75 | 3-2-14- ویژگیهای مکانیکی | |
76 | 3-2-14-1-مقاومت کششی(TS) | |
77 | 3-2-14-2- ازدیاد طول(EL) | |
77 | 3-2-14-3- مدول الاستیکی (EM) | |
78 | 3-2-15- تجزیه وتحلیل آماری | |
فصل چهارم: نتایج و بحث | ||
80 | 4-1- تشكیل فیلمهای خوراكی | |
80 | 4-2- خواص ضدمیكروبی فیلمهای خوراكی | |
82 | 4-2-1- تاثیر فیلم نشاسته ساگو حاوی عصارهمتانولی آویشن بر استافیلوكوكوس اورئوس | |
84 | 4-2-2- تاثیر فیلم نشاسته حاوی عصاره متانولی آویشن بر اشرشیاكلی | |
84 | 4-3- نفوذپذیری فیلمها نسبت به بخارآب | |
86 | 4-4- میزان ظرفیت جذب آب | |
87 | 4-5- میزان حلالیت درآب | |
88 | 4-6- نتایج رنگ فیلمها | این مطلب را هم بخوانید : مدت حضانت فرزند/پایان نامه درمورد تعیین قیم - خوشفکری - مرجع ایده ها و آموزش های علمی |
90 | 4-7- نفوذپذیری نسبت به اکسیژن | |
91 | 4-8- نتایج آزمون طیف نورسنج(درصد عبور و جذب نور مرئی) | |
92 | 4-9- بررسی طیفهای FTIR | |
93 | 4-10- میزان مقاومت كششی، درصد ازدیاد طول و مدولا لاستیکی | |
93 | 4-10-1- مقاومت کششی | |
94 | 4-10-2- درصد ازدیاد طول | |
95 | 4-10-3- مدول الاستیکی | |
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات | ||
98 | 5-1- نتیجه گیری | |
100 | 5-2- پیشنهادات | |
101 | منابع و مآخذ | |
119 | چکیده انگلیسی |