4-4-6 در صد خاکستر (Ash)……………………………………………………………………………………………………. 101
4-5- نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………………………………… 102
پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………………………………………. 104
فصل پنجم : منابع
5-1 منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………. 106
? فهرست نمودار ها |
عنوان صفحه
فصل سوم: مواد و روشها
3-1 منحنی آمبروترمیک 50 ساله بارندگی و دما در ماههای مختلف سال به ترتیب بر حسب میلیمتر و
سانتیگراد در شهر کرمان (سایت هواشناسی کشور)…………………………………………………………………………. 52
فصل چهارم : نتایج و بحث
4-1: وزن هزار دانه ذرت تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………………………………. 60
4-2: وزن هزار دانه ذرت تحت تاثیر نسبتهای مختلف کشت………………………………………………………….. 61
4-3: وزن هزار دانه ذرت تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری………………………………………………………………. 62
4-4: تعداد دانه در ردیف ذرت تحت تاثیر نسبتهای مختلف کشت…………………………………………………. 63
4-5: تعداد دانه در ردیف ذرت تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری……………………………………………………… 64
4-6: عملکرد دانه ذرت تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………………………………… 65
4-7: عملکرد دانه ذرت تحت تاثیر نسبتهای مختلف کشت……………………………………………………………. 67
4-8: عملکرد دانه ذرت تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری………………………………………………………………… 68
4-9: عملکرد بیولوژیک ذرت تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………………………… 69
4-10: عملکرد بیولوژیک ذرت تحت تاثیر نسبتهای مختلف کشت…………………………………………………. 69
4-11: عملکرد بیولوژیک ذرت تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری……………………………………………………… 70
4-12: شاخص برداشت ذرت تحت تاثیر مکان کاشت………………………………………………………………………. 71
4-13: شاخص برداشت ذرت تحت تاثیر نسبتهای مختلف کشت……………………………………………………. 72
4-14: شاخص برداشت ذرت تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری………………………………………………………… 73
4-15: تعداد دانه در غلاف خلر تحت تاثیر مکان کاشت………………………………………………………………….. 76
4-16: وزن هزار دانه خلر تحت تاثیر نسبتهای مختلف کشت…………………………………………………………. 78
4-17: عملکرد دانه خلر تحت تاثیر مکان کاشت…………………………………………………………………………….. 79
4-18: عملکرد بیولوژیک خلر تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………………………. 82
4-19: درصد قابلیت هضم ماده خشک تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………….. 86
4-20: درصد قابلیت هضم ماده خشک تحت تاثیر نسبتهای مختلف کشت……………………………………… 87
4-21: قابلیت هضم ماده خشک تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری…………………………………………………… 88
4-22: الیاف حاصل از شوینده خنثی تحت تاثیر مکان کاشت………………………………………………………….. 90
4-23: الیاف حاصل از شوینده خنثی تحت تاثیر نسبتهای مختلف کشت………………………………………… 91
4-24: الیاف حاصل از شوینده خنثی تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری…………………………………………….. 91
4-25: الیاف حاصل از شوینده اسیدی تحت تاثیر مکان کاشت………………………………………………………… 92
4-26: الیاف حاصل از شوینده اسیدی تحت تاثیر نسبتهای مختلف کشت………………………………………. 93
4-27: الیاف حاصل از شوینده اسیدی تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری…………………………………………… 94
4-28: کربوهیدراتهای کربن محلول در آب تحت تاثیر نسبتهای مختلف کشت………………………………… 95
4-29: کربوهیدراتهای کربن محلول در آب تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری…………………………………….. 96
پروتئین خام تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………………………………………………. 98
? فهرست نمودار ها |
4-31: میزان پروتئین خام تحت تاثیر نسبتهای مختلف کشت……………………………………………………….. 99
4-32: میزان پروتئین خام تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری……………………………………………………………. 100
4-33: درصد خاکستر تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………………………………….. 101
4-34: درصد خاکستر تحت تاثیر نسبتهای مختلف کشت…………………………………………………………….. 102
? فهرست جداول |
عنوان صفحه
فصل سوم: مواد و روشها
3-1 مشخصات آب و هوایی بردسیر در طول دوره تحقیق در سال 89-1388………………………………….. 52
3-2 مشخصات آب و هوایی بردسیر در طول دوره تحقیق در سال 89-1388………………………………….. 52
3-3 ویژگیهای فیزیكی و شیمیایی خاك مزرعه تحقیقاتی دانشگاه باهنر کرمان (1389)…………………. 53
3-4 ویژگیهای فیزیكی و شیمیایی خاك مزرعه کمیته امداد امام خمینی (ره) بردسیر (1389)……….. 53
3-5 تیمارهای مورد آزمایش…………………………………………………………………………………………………………. 54
فصل چهارم : نتایج و بحث
4-1: میانگین مربعات وزن هزار دانه، تعداد ردیف در بلال و تعداد دانه در ردیف بلال ذرت تحت تاثیر مکان،
نسبتهای کاشت و کود فسفری…………………………………………………………………………………………………….. 60
4-2: میانگین مربعات عملکرد دانه، بیولوژیک و شاخص برداشت ذرت تحت تاثیر مکان، نسبتهای کاشت
و کود فسفری………………………………………………………………………………………………………………………………. 65
4-3: میانگین مربعات تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در غلاف و وزن هزار دانه خلر تحت تاثیر مکان،
نسبتهای کاشت و کود فسفری…………………………………………………………………………………………………….. 74
4-4: برهمکنش نسبتهای مختلف کشت و کودهای فسفری بر تعداد غلاف در بوته…………………………… 75
4-5: برهمکنش نسبتهای مختلف کشت و کودهای فسفری بر تعداد دانه درغلاف……………………………. 77
این مطلب را هم بخوانید :
4-6 : میانگین مربعات عملکرد دانه و بیولوژیک و شاخص برداشت خلر تحت تاثیر مکان، نسبتهای کاشت
و کود فسفری……………………………………………………………………………………………………………………………… 78
4-7: برهمکنش نسبتهای مختلف کشت و کودهای فسفری بر عملکرد دانه خلر……………………………….. 81
4-8: برهمکنش نسبتهای مختلف کشت و کودهای فسفری بر عملکرد بیولوژیک خلر………………………. 83
4-9: برهمکنش نسبتهای مختلف کشت و کودهای فسفری بر شاخص برداشت………………………………… 84
4-10: تاثیر نسبتهای مختلف كشت مخلوط ذرت و خلر بر نسبت برابری زمین……………………………….. 85
4-11: میانگین مربعات درصد قابلیت هضم ماده خشک، الیاف حاصل از شوینده خنثی و الیاف حاصل
از شوینده اسیدی تحت تاثیر مکان، نسبتهای کاشت و کود فسفری………………………………………………… 86
4-12: برهمکنش نسبتهای مختلف کشت و کودهای فسفری بر درصد قابلیت هضم ماده خشک……….. 89
4-13: میانگین مربعات کربوهیدراتهای کربن محلول در آب، پروتئین خام و خاکستر تحت تاثیر مکان،