3-3- روش و نوع تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………….33
3-4- جامعه، نمونه و روش نمونه گیری …………………………………………………………………………………………………………..33
3-5-ابزار تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………………………34
3-5-1-روایی پرسشنامه………………………………………………………………………………………………………………………………35
3-5-2-پایایی پرسشنامه……………………………………………………………………………………………………………………………..35
3-6- متغیرهای مورد استفاده در تحقیق …………………………………………………………………………………………………………36
3-6-1- متغیرهای مربوط به متغیرگروهبندی و وابسته…………………………………………………………………………………….36
3-6-2-متغیرهای مربوط به مهارتهای مدیریتی……………………………………………………………………………………………37
3-7- فرضیه های تحقیق………………………………………………………………………………………………………………………………38
3-8-روشهای تجزیه و تحلیل داده ها.. ………………………………………………………………………………………………………..38
3-9-تکنیک تاپسیس…………………………………………………………………………………………………………………………………….39
3-10- تکنیک آنتروپی شانون……………………………………………………………………………………………………………………….39
ادامه فهرست مطالب
شماره و عنوان مطالب صفحه |
فصل چهارم: بجث و نتایج
این مطلب را هم بخوانید :
4-1-مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….43
4-2- تحلیل توصیفی داده ها…………………………………………………………………………………………………………………………….43
4-2-1-تجزیه و تحلیل ویژگیهای اجتماعی ساختاری واحدهای تولید کننده انگور……………………………………………….43
4-2-2- بررسی عملکرد اقتصادی واحدهای تولید کننده انگور……………………………………………………………………………..44
4-3-بررسی ویژگیهای اجتماعی، اقتصادی، محیطی و فنی واحدهای کشاورزی……………………………………………………50
4-3-1- تعیین نرمال بودن متغیرهای اجتماعی، اقتصادی، محیطی و فنی کشاورزان……………………………………………….51
4-3-2- بررسی مقایسات میانگین بین متغیرهای دارای توزیع نرمال متغیرهای اجتماعی، اقتصادی و فنی و محیطی….52.
4-3-3- بررسی مقایسات میانگین بین متغیرهای دارای توزیع غیر نرمال متغیرهای اجتماعی- اقتصادی…………………53.
4-3-4- بررسی مقایسات میانگین بین متغیرهای دارای توزیع غیر نرمال متغیرهای فنی و محیطی…………………………..54
4-4- نتایج تحلیل تشخیصی ویژگیهای اجتماعی، اقتصادی، محیطی و فنی…………………………………………………………..55
4-5-بررسی و مقایسه بر اساس مهارتهای مدیریتی……………………………………………………………………………………………..56
4-5-1-تجزیه تحلیل دو گروه سنتی و روسیمی از لحاظ مهارت فنی………………………………………………………………………58
4-5-2-تجزیه تحلیل دو گروه سنتی و روسیمی از لحاظ مهارتهای ادراکی……………………………………………………………58
4-5-3-تجزیه تحلیل دو گروه سنتی و روسیمی از لحاظ مهارتهای انسانی…………………………………………………………….59
4-6- تجزیه تحلیل دو گروه سنتی و روسیمی از لحاظ مهارتهای مدیریتی( انسانی، ادراکی و فنی)…………………….…..61
4-7-تجزیه تحلیل دو گروه سنتی و روسیمی از لحاظ عوامل اقتصادی تولید انگور…………………………………………………….62
4-8- تجزیه تحلیل دو گروه سنتی و روسیمی از لحاظ عملکرد اقتصادی(سود خالص) تولید انگور/ کشمش…………………63
فصل پنجم: نتیجه گیری و بحث
5-1- مقدمه……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….64.
5-2- بررسی نتایج اهداف و فرضیه های تحقیق……………………………………………………………………………………………………..64
ادامه فهرست مطالب
شماره وعنوان مطالب صفحه |
5-2-1-تحلیل نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل ویژگیهای اجتماعی ساختاری واحدهای تولیدکننده انگور……………………64
5-2-2- تحلیل نتایج حاصل از بررسی عملکرد اقتصادی واحدهای تولید کننده انگور در دو رویکرد سنتی و روسیمی……64
5-2-3- تحلیل نتایج حاصل از بررسی تفاوت ویژگیهای اجتماعی، اقتصادی، محیطی و فنی…………………………………..65.
5-3- تحلیل نتایج حاصل از بررسی و مقایسه مهارتهای مدیریتی و عملکرد اقتصادی بین دو رویکرد……………………….66
5-3-1- تحلیل نتایج حاصل از بررسی مهارتهای انسانی، فنی، ادراکی بین دو رویکرد روسیمی و سنتی……………………66
5-3-2-تجزیه تحلیل دو گروه سنتی و روسیمی از لحاظ کل مهارتهای مدیریتی( انسانی، ادراکی و فنی)………………….68
5 -3-3- تجزیه تحلیل دو گروه سنتی و روسیمی از لحاظ عوامل اقتصادی تولید انگور……………………………………………..68
5- 4- معایب و مزایای روش سنتی با توجه به نتایج بدست آمده از منابع و تحقیق حاضر………………………………………….68
5-5- مزایا و معایب روش روسیمی با توجه به نتایج بدست آمده از منابع و تحقیق حاضر…………………………………………..69
5-6- بررسی مشکلات و تنگناهای تحقیق به جهت رشد و توسعه واحدهای تولیدکننده انگور و یا عدم روند روسیمی شدن در تولید انگور………………………………………………………………………………………………………………………………………………………70
5-7-راهکارها و پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………………………………………….71
فهرست منابع و مآخذ………………………………………………………………………………………………………………………………………………72
پیوستها……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….77
فهرست جدولها
شماره و عنوان جدول | صفحه |
جدول 2-1: ارزش غذایی انگور در رقمهای انگور عسگری و انگور یاقوتی، انگور عسگری نارس( غوره) در یک صد گرم..20
جدول2-2: میزان مصرف عناصر در هکتار مورد نیاز انگور………………………………………………………………………………………….21
جدول3-1: وضیعت حجم نمونه در منطقه تحقیق…………………………………………………………………………………………………….36
جدول 3-2: متغیرهای گروهبندی و متغیرهای مستقل اجتماعی، اقتصادی و فنی، محیطی…………………………………………..40
جدول 3-3: متغیرهای مربوط به مهارتهای مدیریتی………………………………………………………………………………………………41
جدول4-1: متوسط ویژگیهای اجتماعی واحدهای تولید کننده انگور………………………………………………………………………….42
جدول4-2: متوسط سطح زیر کشت و سن باغات واحدهای تولید کننده انگور……………………………………………………………..43
ادامه فهرست جدولها
شماره و عنوان جدول صفحه |
جدول 4-3: عملکرد(کیلوگرم/ هکتار) واحدهای تولید کننده انگور……………………………………………………………………………..43
جدول4-4: ارزیابی تولید انگور در واحدهای کشاورزی……………………………………………………………………………………………..46د
جدول4-6: متوسط قیمت و ارزش فروش انگور در واحد کشاورزی……………………………………………………………………………..46
جدول4-7: متوسط قیمت و ارزش فروش کشمش در واحد کشاورزی…………………………………………………………………………47
جدول4-8: ارزش تولید ناخالص انگور در واحدهای کشاورزی…………………………………………………………………………………….47
جدول4-9: ارزش تولید ناخالص کشمش در واحدهای کشاورزی……………………………………………………………………………….47
جدول 4-10: ارزش تولید ناخالص انگور/کشمش واحدهای کشاورزی…………………………………………………………………………48
جدول 4-11: هزینه های متغیر در واحدهای کشاورزی……………………………………………………………………………………………….49
جدول 4-12: سودناخالص تولید انگور/ کشمش در واحدهای کشاورزی………………………………………………………………………49
جدول 4-12- کل هزینه های ثابت در واحدهای کشاورزی……………………………………………………………………………………….49
جدول 4-14- تعیین سود خالص تولید انگور/ کشمش در واحد کشاورزی………………………………………………………………….50
جدول 4-15: نتایج آنالیز کلوموگروف–اسمیرنوف جهت تعیین متغیرهای نرمال محیطی و فنی……………………………………51
جدول 4-16: نتایج آزمون t مستقل با توجه به متغیرهای دارای توزیع نرمال…………………………………………………………….52
جدول 4-19: نتایج آزمون منویتنی یو با توجه به متغیرهای محیطی با توزیع غیر نرمال ………………………………………….53
جدول 4-20: نتایج آزمون منویتنی یو با توجه به متغیرهای فنی با توزیع غیر نرمال……………………………………………….54
جدول4-21: نتایج تحلیل تشخیصی ویژگیهای اجتماعی، اقتصادی، محیطی و فنی………………………………………………….55
جدول 4-22: لامبدای ویلک………………………………………………………………………………………………………………………………..56
جدول 4-23: تعیین رتبه شاخصهای مهارت فنی…………………………………………………………………………………………………..57
جدول 4-24: تعیین رتبه دو رویکرد سنتی و روسیمی از لحاظ مهارت فنی ……………………………………………………………….57
جدول 4-25: تعیین وزن و رتبه شاخصهای مهارت ادراکی در دو رویکرد سنتی و روسیمی………………………………………..58
جدول 4-26: تعیین رتبه دو رویکرد سنتی و روسیمی از لحاظ مهارت ادراکی……………………………………………………………..58
جدول 4-27: تعیین وزن و رتبه شاخصهای مهارتهای انسانی در دو رویکرد سنتی و روسیمی………………………………….60
جدول 4-28: تعیین رتبه دو رویکرد سنتی و روسیمی از لحاظ مهارت انسانی ……………………………………………………………60
ادامه فهرست جدولها
شماره و عنوان جدول صفحه |
جدول 4-29: تعیین وزن و رتبه شاخصهای مهارتهای مدیریتی در دو گروه روسیمی و سنتی…………………………………..61
جدول4-30: تعیین رتبه دو رویکرد سنتی و روسیمی از لحاظ مهارت مدیریتی ……………………………………………………………61
جدول 4-31: تعیین وزن ورتبه شاخصهای عوامل اقتصادی تولید انگور در دو گروه روسیمی و سنتی……………………….. 62
جدول4-32: تعیین رتبه دو رویکرد سنتی و روسیمی از لحاظ عوامل اقتصادی تولید انگور……………………………………62