3-6-3- استخراج………………………………………………………………………………………………………………………… 46
3-6-4- واکنش رنگ سنج…………………………………………………………………………………………………………… 46
3-6-5- منحنی استاندارد……………………………………………………………………………………………………………. 47
3-6-6- منحنی استاندارد برای میکروپلیت……………………………………………………………………………………. 49
3-7- محاسبه درصد ساکارز…………………………………………………………………………………………………………………… 50
3-8- محاسبات آماری…………………………………………………………………………………………………………………………… 53
3-8-1- تجزیه واریانس ساده………………………………………………………………………………………………………. 53
3-8-2- تجزیه به مؤلفههای اصلی……………………………………………………………………………………………….. 54
3-8-3- تجزیه به عاملها……………………………………………………………………………………………………………. 54
3-8-4- تجزیه خوشهای……………………………………………………………………………………………………………… 54
3-9- نرم افزارهای مورد استفاده در تجزیه های آماری………………………………………………………………………………. 54
فصل چهارم-نتایج و بحث
4-1- نتایج تجزیه واریانس…………………………………………………………………………………………………………………… 57
4-2- مقایسات میانگین…………………………………………………………………………………………………………………………. 59
4-2-1- ارتفاع بوته……………………………………………………………………………………………………………………… 59
4-2-2- ارتفاع بلال…………………………………………………………………………………………………………………….. 59
4-2-3- طول تاسل…………………………………………………………………………………………………………………….. 60
4-2-4- طول بلال……………………………………………………………………………………………………………………… 61
4-2-5- قطر ساقه………………………………………………………………………………………………………………………. 61
این مطلب را هم بخوانید :
4-2-6 تعداد برگ…………………………………………………………………………………………………………………………. 63
4-2-7- تعداد برگ بالای بلال اصلی……………………………………………………………………………………………. 63
4-2-8- عمق دانه………………………………………………………………………………………………………………………. 66
4-2-9- تعداد ردیف دانه در بلال…………………………………………………………………………………………………. 66
4-2-10- تعداد دانه در ردیف بلال…………………………………………………………………………………………………. 67
4-2-11- عملکرد دانه…………………………………………………………………………………………………………………… 67
4-3- وراثت پذیری……………………………………………………………………………………………………………………………….. 68
4-4- هتروزیس و هتروبلیتیوزیس…………………………………………………………………………………………………………… 70
4-5- تجزیه به مولفه های اصلی…………………………………………………………………………………………………………….. 75
4-6- تجزیه به عامل ها………………………………………………………………………………………………………………………… 77
4-7- تجزیه خوشه ای…………………………………………………………………………………………………………………………… 80
4-8- کیفی………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 84
4-9- تجزیه بایپلات……………………………………………………………………………………………………………………………… 90
4-9-1- ارزیابی صفات در بین ژنوتیپها………………………………………………………………………………………………….. 91
4-9-2- ارزیابی ژنوتیپها در بین صفات………………………………………………………………………………………………….. 93
4-9-3- متوسط پایداری ژنوتیپها………………………………………………………………………………………………………….. 95
نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 97
فصل 5- فهرست منابع………………………………………………………………………………………………………………………….. 99
جدول 3‑1- مواد ژنتیکی مورد آزمایش………………………………………………………………………………………………….. 38
جدول 3‑2- معرفها………………………………………………………………………………………………………………………………… 45
جدول 3‑3- مقیاس پایین واکنش رنگ سنجی و توصیه های ویژه برای استفاده از میکروپلیت………………… 47
جدول 3‑4- منحنی استاندارد……………………………………………………………………………………………………………….. 48
جدول 3‑6- منحنی استاندارد برای میکروپلیت (2)……………………………………………………………………………….. 50
جدول 3‑7- عیب یابی…………………………………………………………………………………………………………………………… 52
جدول 4‑1- تجزیه واریانس صفات مورد بررسی……………………………………………………………………………………… 58
جدول 4‑2- مقایسه میانگین صفات مورد بررسی لاین های ذرت شیرین………………………………………………… 62
جدول 4‑3- مقایسه میانگین، درصد هتروزیس و درصد هتروبلیتیوزیس بر اساس بهترین والد………………… 64
جدول 4‑4- مقایسه میانگین صفات مورد بررسی هیبریدهای تجاری ذرت شیرین…………………………………… 68
جدول 4‑ 5- وراثتپذیری صفات مورد بررسی درژنوتیپ های ذرت شیرین…………………………………………….. 69
جدول 4‑6- واریانس هر یک از مولفه ها در روش تجزیه به مولفه های اصلی………………………………………….. 75
جدول 4‑7- اجزای تشکیل دهنده سه مولفه اول برای هر یک از صفات زراعی………………………………………… 77
جدول 4-8- نتایج تجزیه به عامل ها با در نظر گرفتن کلیه صفات…………………………………………………………… 79
جدول 4‑4- جدول تجزیه واریانس صفات مورد بررسی…………………………………………………………………………… 84
جدول 4‑5- مقایسه میانگین های صفات مورد بررسی……………………………………………………………………………. 89
جدول4-6- مقایسه میانگین درصد ساکارز در بین برخی ژنوتیپ های ذرت شیرین…………………………………. 90
جدول4-7- صفات مورد بررسی…………………………………………………………………………………………………………..97
شکل4-1- Harvest gold × Merit……………………………………………………………………………………. 86
شکل4-2- شاهد…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 87