2-10 اثر سایکوسل بر صفات………………………………………………………………………………………..36
فصل سوم……………………………………………………………………………………………………………………40
مواد و روش ها…………………………………………………………………………………………………………….40
3-1 محل انجام تحقیق………………………………………………………………………………………………….50
3-2 مشخصات طرح…………………………………………………………………………………………………….50
3-3 مشخصات رقم مورد آزمایش………………………………………………………………………………….51
3-4 نمونه گیری زمین و آب آبیاری………………………………………………………………………………..51
3-5 آماده سازی زمین…………………………………………………………………………………………………..52
3-6 عملیات داشت………………………………………………………………………………………………………52
3-7 مبارزه با علف هرز…………………………………………………………………………………………………53
3-8 اعمال تیمار………………………………………………………………………………………………………….53
3-8-1 اعمال تیمارهای کودی………………………………………………………………………………………53
3-8-2 اعمال تیمار های تنش قطع آب……………………………………………………………………….53
3-9 برداشت……………………………………………………………………………………………………………54
3-9-1 نحوه نمونه برداری و اندازه گیری………………………………………………………………………54
3-10 سنجش صفات فیزیولوژیک و مورفولوژیک…………………………………………………………….54
3-10-1 ارتفاع بوته………………………………………………………………………………………………………54
3-10-2 تعداد غوزه……………………………………………………………………………………………………..54
3-10-3 تعداد دانه در غوزه………………………………………………………………………………………….54
3-10-4 تعداد شاخه فرعی در بوته…………………………………………………………………………………54
3-10-5 وزن هزار دانه………………………………………………………………………………………………..55
3-10-6 محتوی رطوبت نسبی……………………………………………………………………………………….55
3-10-7 سنجش رنگریزه ها …………………………………………………………………………………………55
3-10-8 تعیین روغن……………………………………………………………………………………………………56
3-10-9 سنجش پرولین………………………………………………………………………………………………..57
3-10-10 سنجش فعالیت آنزیم…………………………………………………………………………………….57
3-11 تجزیه داده ها ……………………………………………………………………………………………………57
3-11 تجزیه داده ها……………………………………………………………………………………………………..58
فصل چهارم…………………………………………………………………………………………………………………59
نتایج و بحث………………………………………………………………………………………………………………..59
4-1 محتوی نسبی آب برگ…………………………………………………………………………………………..60
4-2 درصد روغن…………………………………………………………………………………………………………63
4-3 اسیدآمینه پرولین……………………………………………………………………………………………………66
4-4 آنزیم…………………………………………………………………………………………………………………..69
4-5 تعداد غوزه……………………………………………………………………………………………………………74
این مطلب را هم بخوانید :
4-6 تعداد دانه……………………………………………………………………………………………………………..78
4-7 تعداد شاخه جانبی…………………………………………………………………………………………………82
4-8. وزن هزار دانه……………………………………………………………………………………………………….86
4-9 ارتفاع نهایی………………………………………………………………………………………………………….88
4-10رنگیزه ها……………………………………………………………………………………………………………..91
4-10- 1کلروفیلa ………………………………………………………………………………………………………91
4-10-2 کلروفیلb ………………………………………………………………………………………………………94
4-10-3 کلروفیل کل…………………………………………………………………………………………………….98
4-10-4 کارتنوئید……………………………………………………………………………………………………..100
4-10-5 غلظت رنگیزه های گیاهی…………………………………………………………………………….. 103
4-11 نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………………….. 105