4-5-6- کلسترول…………………………………… 34
4-5-7- تری گلیسیرید………………………………. 34
4-5-8- هماتوکریت…………………………………. 35
4-5-9- هموگلوبین…………………………………. 35
4-5-10- شمارش افتراقی گلبول های سفید……………….. 36
4-5-10-1- لنفوسیت………………………………… 36
4-5-10-2- ائوزینوفیل……………………………… 37
4-5-10-3- نوتروفیل……………………………….. 37
4-5-10-4- مونوسیت………………………………… 38
فصل پنجم: نتیجهگیری و پیشنهادها
5-1 نتیجهگیری کلی………………………………… 39
5-2 پیشنهادها……………………………………. 40
پیوست…………………………………………… 41
منابع…………………………………………… 47
ده |
فهرست جداول
جدول 1-1 جایگاه سیستماتیک فیلماهی…………………… 5
جدول 3-1 اجزای تشکیلدهنده جیرههای غذایی (برحسب درصد)…. 19
جدول 3-3 فاکتورهای بیوشیمیایی بررسیشده……………… 21
جدول 4-1 مقادیر پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب در طول دوره آزمایش(میانگین ± خطای استاندارد) …………………………………. 22
جدول 4-2 مهمترین ترکیبات شیمیایی موجود در عصاره رزماری استفاده شده در این تحقیق…………………………………………… 23
جدول 4-3 ترکیب شیمیایی لاشه فیلماهیان پرورشی در ابتدا و انتهای آزمایش برحسب درصد در لاشه (میانگین ± خطای استاندارد)……………… 23
جدول 4-4 نتایج حاصل از بررسی پارامترهای رشد در تیمارهای مختلف آزمایشی ( میانگین ± خطای استاندارد) ………………………… 28
جدول 4-5 حاصل از بررسی پارامترهای بیوشیمیایی در تیمارهای مختلف ( میانگین ± خطای استاندارد) …………………………………. 33
یازده |
جدول 4-6 نتایج شمارش افتراقی گلبولهای سفید خون(میانگین ± خطای استاندارد) ……………………………………………….. 36
فهرست اشکال
شکل 2-1 مسیر سنتز طبیعی کافئیک اسید، دهیدروکسی فنیللاکتیک اسید و رزمارینیک اسید در برخی گیاهان………………………………. 14
شکل 2-1 ساختار شیمیایی کافئیک اسید، دهیدروکسی فنیل لاکتیک اسید و رزمارینیک اسید……………………………………………. 14
شکل 6-1 شمارش تفریقی درصد گلبولهای سفید خون فیلماهیان جوان تغذیه شده با عصاره روغنی رزماری در سطوح 0، 1/0، 1، 10 و 20 گرم بر کیلوگرم (به ترتیب جیرههای شماره 1 تا 6)، (الف)درصد لنفوسیت، (ب) درصد مونوسیت، (ج) درصد ائوزینوفیل و (د) درصد نوتروفیل (میانگین ± خطای استاندارد) 41
شکل 6-2 ترکیب لاشه فیلماهیان جوان تغذیه شده با عصاره روغنی رزماری در سطوح 0، 1/0، 1، 10 و 20 گرم بر کیلوگرم (به ترتیب جیرههای شماره 1 تا 6)، (الف) درصد رطوبت، (ب) درصد پروتئین در وزن تر، (ج) درصد چربی در وزن تر، (د) درصد خاکستر و (ه) درصد چربی کبد(میانگین ± خطای استاندارد)…. 42
شکل 6-3 شاخصهای وزن فیلماهیان جوان تغذیه شده با عصاره روغنی رزماری در سطوح 0، 1/0، 1، 10 و 20 گرم بر کیلوگرم (به ترتیب جیرههای شماره 1 تا 6)، (الف) وزن نهایی (گرم)، (ب) شاخص وضعیت، (ج) درصد افزایش وزن بدن و (د) ضریب رشد ویژه(میانگین ± خطای استاندارد)…………………….. 43
شکل 6-4 شاخصهای وزن فیلماهیان جوان تغذیه شده با عصاره روغنی رزماری در سطوح 0، 1/0، 1، 10 و 20 گرم بر کیلوگرم (به ترتیب جیرههای شماره 1 تا 6)، (الف) ضریب تبدیل غذا، (ب) کارایی غذا، (ج) ضریب تبدیل پروتئین و (د) شاخص کبدی(میانگین ± خطای استاندارد)…………………….. 44
این مطلب را هم بخوانید :
شکل 6-5 پارامترهاى بیوشیمیایی فیلماهیان جوان تغذیه شده با عصاره روغنی رزماری در سطوح 0، 1/0، 1، 10 و 20 گرم بر کیلوگرم (به ترتیب جیرههای شماره 1 تا 6)، (الف) پروتئین کل، (ب) آلبومین، (ج) گلوبولین، (د) گلوکز، (ه)هماتوکریت و (ز) هموگلوبین(میانگین ± خطای استاندارد).. 45
شکل 6-6 شاخص های مرتبط با چربی کل در سرم خون فیل ماهیان جوان تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره رزماری. (الف) کلسترول، (ب) تری گلیسیرید(میانگین ± خطای استاندارد)………………………………………. 46
شکل 6-7 آنزیم های شاخص کبدی در سرم خون فیل ماهیان جوان تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره رزماری. (الف) GOT، (ب) GPT…………….. 46