3-7-2 اندازه گیری قندهای نامحلول (نشاسته) 46
3-8 سنجش پرولین ( Bates et al , 1973) 47
3-9 سنجش فعالیتهای آنزیمی.. 48
3-9-1 سنجش آنزیم پراكسیداز (1989 Koroi, ) 48
3-9-2 سنجش آنزیم كاتالاز (1955 Chance, ) 49
3-10 سنجش پروتئین ها , 1951).Lowry et al) 49
فصل چهارم: نتایج
4-1 اثر غلظتهای مختلف کلرید کبالت بر رشد جدا کشتهای دو گرهای.. 53
4-2- اثر غلظتهای مختلف کلرید کادمیوم بر رشد جدا کشتهای دو گرهای….54
4-3 نتایج مربوط به اثرات غلظتهای مختلف کلرید کبالت و کلرید کادمیوم بر گیاه اطلسی (Petunia hybrida) پس از انتقال به محیط پایه MS.. 56
4-3-1 تغییرات شاخصهای رشد در گیاه 35 روزه تحت تیمارهای مختلف کلرید کادمیوم و کلرید کبالت… 56
4-3-1-1 تغییرات وزن تر اندام هوایی.. 56
4-3-1-2 تغییرات طول ساقه. 57
4-3-1-3 تغییرات وزن خشک اندام هوایی.. 59
4-3-1-4 تغییرات سطح برگها..61
4-3-1-5 تغییرات تعداد برگ… 64
4-3-1-6 تغییرات فاصله میانگرهی.. 66
4-3-1-7 تغییرات وزن تر کل برگها 66
4-3-1-8 تغییرات وزن خشک کل برگها 67
4-3-1-9 سرعت رشد گیاه (C.G.R): 67
4-3-1-10 وزن مخصوص برگ (SLW): 68
4-3-1-11 سرعت رشد نسبی (RGR): 68
4-3-1-12 میزان جذب خالص (N.A.R) 69
4-3-1-13 نسبت سطح برگی (L.A.R)….71
4-3-1-14 تغیرات میانگین نسبت سطح ویژه برگی (S.L.A) 73
4-4-2 تغیرات بیوشیمیایی.. 75
4-4-2-1 تغییرات مقدار کلروفیل ها: 75
4-4-2-2 تغییرات فعالیت آنزیم ها: 80
4-4-2-2-1 تغییرات مقدار فعالیت آنزیم کاتالاز در اندام هوایی: 80
4-4-2-2-2 تغییرات مقدار فعالیت آنزیم پراکسیداز در اندام هوایی: 82
4-4-2-3 تغییرات مقدار قندهای محلول و نامحلول کل اندام هوایی: 84
4-4-2-4 تغییرات میزان پروتئین های کل اندام هوایی: 87
4-4-2-5 تغییرات مقدار پرولین اندام هوایی: 89
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
5-1 نتیجه گیری و پیشنهادات.. 92
این مطلب را هم بخوانید :
5-2 اثر غلظتهای مختلف كلرید كادمیوم و كلرید كبالت بر روی رشد گیاه 92
5-3 اثر غلظتهای مختلف كلرید كبالت و كلرید كادمیوم بر میزان كلروفیلها 95
5-4 اثر غلظتهای مختلف کلرید کبالت و کلرید کادمیوم بر میزان پروتئنهای کل گیاه 98
5-5 اثر غلظتهای مختلف کلرید کبالت و کلرید کادمیوم بر میزان پرولین در گیاه اطلسی.. 98
5-6 اثر غلظتهای مختلف کلرید کبالت و کلرید کادمیوم بر میزان فعالیت آنزیمهای کاتالاز و پراکسیداز…. 100
5-7 اثر غلظتهای مختلف کلرید کبالت و کلرید کادمیوم بر میزان قند محلول و نامحلول در گیاه اطلسی……. 101
5-8 نتیجهگیری کلی………………………………………………………………………………………………………………..102
5-9 پیشنهادات……………………………………………………………………………………………………………………….104
منابع. …105
منابع فارسی.. 106