دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشتهفناوری اطلاعات گرایش :تجارت الکترونیک طراحی سیستم ...
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قزوین
دانشکده بهداشت
پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته علوم بهداشتی در تغذیه
عنوان
شیوع افسردگی و ارتباط آن با الگوهای غذایی در زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شمال و غرب تهران در سال 1392
استاد راهنما
دکتر رزا زاوشی
اساتید مشاور
دکتر بهرام رشیدخانی
دکتر رضا رستمی
دی ماه 1393
فهرست مطالب | |
صفحه | عنوان |
1 | فصل اول: مقدمه و بیان مسآله |
2 | 1- مقدمه |
2 | 1-2- بیان مسآله و اهمیت پژوهش |
5 | 1-3- اهداف و فرضیات |
5 | 1-3-1- هدف اصلی |
5 | 1-3-2- اهداف فرعی |
5 | 1-3-3- سوالات پژوهش |
6 | 1-3-4- فرضیات پژوهش |
7 | فصل دوم: بررسی متون |
8 | 1- مقدمه |
8 | 2-2- روش های شناسایی الگوهای غذایی |
8 | 2-2-1- تحلیل عاملی |
8 | 2-2-2- تحلیل خوشه ای |
9 | 2-2-3- شاخص های تغذیه ای |
9 | 2-3- مروری بر مطالعات انجام یافته |
9 | 2-3-1- مطالعات انجام شده در زمینه افسردگی در ایران |
11 | 2-3-2- مطالعات انجام شده در زمینه افسردگی در سایر کشورها |
12 | 2-3-3- مطالعات انجام شده در زمینه الگوهای غذایی و افسردگی در ایران |
12 | 2-3-4- مطالعات انجام شده در زمینه الگوهای غذایی و افسردگی در سایر کشورها |
20 | فصل سوم: روش پژوهش |
21 | 3-1- مقدمه |
21 | 3-2- نوع پژوهش |
21 | 3-3- جامعه پژوهش |
21 | 3-3-1- معیارهای ورود به مطالعه |
22 | 3-4- روش نمونه گیری و حجم نمونه |
22 | 3-5- روش گردآوری داده ها |
23 | 3-6- ابزار گردآوری داده ها |
23 | 3-6-1- ارزیابی متغیرهای جمعیتی، اقتصادی- اجتماعی، شیوه زندگی و وضعیت سلامتی |
23 | 3-6-2- ارزیابی شدت افسردگی |
23 | 3-6-3- ارزیابی دریافت های غذایی |
24 | 3-6-4- ارزیابی فعالیت بدنی |
25 | 3-6-5- ارزیابی وضعیت تن سنجی |
25 | 3-7- روش تجزیه و تحلیل داده ها |
28 | 3-8- مکان و زمان مطالعه |
28 | 3-9- محدودیت های پژوهش |
28 | 3-10- ملاحظات اخلاقی |
29 | 3-11- تعریف واژه ها |
31 | فصل چهارم: یافته ها |
32 | 4-1- تعیین شدت افسردگی در زنان مورد مطالعه |
33 | 4-2- الگوهای غذایی شناسایی شده |
35 | 4-3- توزیع متغیرهای جمعیتی و اقتصادی – اجتماعی در دسته های مختلف شدت افسردگی |
37 | 4-4- توزیع متغیرهای شیوه زندگی و وضعیت سلامتی، نمایه توده بدن و انرژی دریافتی در دسته های مختلف شدت افسردگی |
39 | 4-5- توزیع متغیرهای جمعیتی در دسته های مختلف الگوهای غذایی |
40 | 4-6- توزیع متغیرهای اقتصادی- اجتماعی در دسته های مختلف الگوهای غذایی |
42 | 4-7- توزیع متغیرهای شیوه زندگی و وضعیت سلامتی، نمایه توده بدن و انرژی دریافتی در دسته های مختلف الگوهای غذایی |
45 | 4-8- نسبت شانس و فاصله اطمینان 95% برای ابتلا به افسردگی در بین دسته های الگوهای غذایی |
46 | فصل پنجم: بحث، نتیجه گیری و ارائه پیشنهادات |
47 | 5-1- بحث در مورد یافته های مربوط به افسردگی |
47 | 5-1-1- بحث در مورد یافته های مربوط به شیوع افسردگی |
48 | 5-1-2- بحث در مورد عوامل مرتبط با افسردگی |
48 | 5-1-2-1- سن |
48 | 5-1-2-2- بعد خانوار و تعداد فرزندان |
48 | 5-1-2-3- تحصیلات |
49 | 5-1-2-4- درآمد |
49 | 5-1-2-5- وضعیت مالکیت منزل مسکونی |
49 | 5-1-2-6- وضعیت شغلی |
50 | 5-1-2-7- وضعیت تاهل |
50 | 5-1-2-8- اندازه های تن سنجی |
51 | 5-1-2-9- انرژی دریافتی |
52 | 5-2- بحث در مورد یافته های مربوط به الگوهای غذایی |
53 | 5-3- بحث در مورد الگوهای غذایی و افسردگی |
57 | 5-4- نتیجه گیری |
57 | 5-5- پیشنهادات |
58 | فهرست منابع |
64
|
پیوست ها |
فهرست جداول | |
عنوان | صفحه |
جدول 3-1- گروه های غذایی مورد استفاده در تحلیل الگوهای غذایی | 27 |
جدول 4-1- شدت افسردگی در زنان مورد مطالعه | 32 |
جدول 4-2- بار عاملی گروه های غذایی در الگوهای غذایی شناسایی شده | 34 |
جدول 4-3- توزیع متغیرهای جمعیتی و اقتصادی – اجتماعی در دسته های مختلف شدت افسردگی در زنان مورد مطالعه | 36 |
جدول 4-4- توزیع متغیرهای شیوه زندگی و وضعیت سلامتی، نمایه توده بدن و انرژی دریافتی در دسته های مختلف شدت افسردگی در زنان مورد مطالعه | 38 |
جدول 4-5- توزیع متغیرهای جمعیتی در دسته های مختلف الگوهای غذایی در زنان مورد مطالعه | 39 |
جدول 4-6- توزیع متغیرهای اقتصادی- اجتماعی در بین دسته های مختلف الگوهای غذایی در زنان مورد مطالعه | 41 |
جدول 4-7- توزیع متغیرهای شیوه زندگی و وضعیت سلامتی، نمایه توده بدن و انرژی دریافتی در دسته های مختلف الگوهای غذایی در زنان مورد مطالعه | 43 |
جدول 4-8- ارتباط بین سن، تعداد افراد خانوده، تحصیلات، تحصیلات سرپرست خانوار، درآمد و انرژی دریافتی با افسردگی | 44 |
جدول 4-9- نسبت شانس و فاصله اطمینان 95% برای ابتلا به افسردگی در بین دسته های الگوهای غذایی | 45 |
فصل اول:
مقدمه و بیان مسأله