3-4-1- نمره وضعیت بدنی…………………………… 32
3-4-2- دمای رکتوم………………………….. 32
3-5- ثبت اطلاعات مربوط به بیماریها ………………………….32
3-6- خون گیری…………………………… 33
3-7- جیرههای غذایی…………………………… 33
3-8- نمونه برداری نمونه شیر………………………….. 36
3-9- تجزیه آماری داده ها…………………………. 36
فصل چهارم: نتایج و بحث…………………………… 39
4-1- نمره وضعیت بدنی و تغییرات آن در طول دوره آزمایشی………. 39
4-2- تولید و ترکیب شیر………………………….. 42
4-2-1- تولید شیر………………………….. 42
4-2-2- چربی شیر………………………….. 44
4-2-3- پروتئین شیر………………………….. 46
4-2-4- نسبت چربی به پروتئین شیر………………………….. 48
4-2-5- شمارش سلولهای بدنی موجود در شیر………………………….. 50
4-3- فراسنجه های خونی…………………………… 52
4-3-1- غلظت پروتئین کل سرم………………………….. 52
4-3-2- غلظت آلبومین سرم………………………….. 53
4-3-3- غلظت گلوبولین سرم………………………….. 54
4-3-4- نسبت آلبومین به گلوبولین…………………………… 55
4-3-5- غلظت آلکالین فسفاتاز سرم………………………….. 56
4-3-6- غلظت آسپارتات آمینو ترانسفراز سرم………………………….. 58
4-3-7- همبستگی فراسنجه های خونی…………………………… 59
4-4- برگشت پذیری رحم…………………………… 59
4-5- تغییرات دمای رکتوم………………………….. 60
4-6- بیماریهای متابولیک…………………………….. 62
4-6-1- کتوز………………………….. 63
این مطلب را هم بخوانید :
4-6-2- کبد چرب……………………………. 63
4-6-3- جابجایی شیردان………………………….. 63
4-6-4- تب شیر………………………….. 64
4-7- بیماری های عفونی…………………………… 64
4-7-1- ورم pestan…………………………. 64
4-7-2- جفت ماندگی…………………………… 65