4-1-1- ویژگی فردی جامعه آماری ……………………………………………………………………………………… 45
4-1-2- ویژگی مزارع مورد مطالعه ………………………………………………………………………………………. 46
4-2- وضعیت تغذیهای در مزارع پرورش ماهی مورد بررسی …………………………………………….. 48
4-3- نتایج محاسبه آلایندهها ……………………………………………………………………………………………….. 49
4-5- کارایی مزارع پرورش ماهی قزل آلا مورد مطالعه ………………………………………………………. 52
4-5-1- کارایی مزارع پرورش ماهی قزلآلا مورد مطالعه بدون در نظر گرفتن عوامل
محیطی………………………………………………………………………………………………………………………………………. 52
4-5-2- محاسبه کشش نهادههای تولید ………………………………………………………………………………. 58
4-5-3- کارایی مزارع پرورش ماهی قزلآلا با در نظر گرفتن عوامل محیطی ………………….. 60
4-5-4- محاسبه کشش عوامل تولید …………………………………………………………………………………… 66
4-6- کارایی زیست محیطی ………………………………………………………………………………………………….. 68
4-7- قیمت سایهای آلایندهها ………………………………………………………………………………………………. 71
4-8- مقایسه کارایی فنی با لحاظ محیط زیست و بدون در نظر گرفتن آن ……………………… 72
4-9- مقایسه کارایی به کارگیری نهادهها و کارایی زیست محیطی ……………………………………. 76
4-10- مقایسه کارایی فنی و کارایی زیست محیطی ………………………………………………………….. 78
فصل پنجم
5- نتیجه گیری و پیشنهادها …………………………………………………………………………………………………… 80
5-1- خلاصه …………………………………………………………………………………………………………………………… 80
5-2- نتیجه گیری ……………………………………………………………………………………………………………………. 82
5-3- پیشنهادات …………………………………………………………………………………………………………………….. 85
فهرست
200)ر مزارع پرورش هارا به صورت جداگانه محاسبه کرده ه کارایی دارد. نواوری اقع پیش نیاز هر گونه فعالیت تلقی میشود.و آجایی///
//منابع ……………………………… 87
– کلیات
یکی از اساسیترین نقشهای کشاورزی تامین غذای کافی و ایجاد امنیت غذایی میباشد. در میان مواد غذایی گوناگون که در بخش کشاورزی تولید میشود مواد پروتئینی از اهمیت
ویژهای برخوردار است. ماهی به عنوان یک منبع اساسی پروتئین جانوری پس از برنج دومین جزء اساسی رژیم غذایی مردم بسیاری از جوامع در حال توسعه را تشکیل میدهد (علیبیگی، 1375). رشد روز افزون جمعیت و افزایش سطح آگاهی افراد از نقش مصرف آبزیان در میزان سلامتی منجر به افزایش تقاضای آبزیان طی
این مطلب را هم بخوانید :
پایان نامه با موضوع ادراک زمان - جدید - دوشنبه سی و یکم تیر ۱۳۹۸
دهههای اخیر شده است. افزایش تولید آبزیان از طریق افزایش صید و یا گسترش آبزیپروری میسر است. از آن جا که صید بیرویه باعث از میان رفتن یا کاهش جمعیت بسیاری از گونههای با ارزش آبزیان میگردد، در ارتباط با افزایش میزان صید آبزیان محدودیت وجود دارد اما وجود منابع بالقوه آبهای طبیعی نظیر دریاچهها، رودخانهها، آببندها، چشمهها و قناتها، این امکان را در کشور فراهم میسازد تا با توسعه آبزیپروری، تولید پروتئین حیوانی سالم و دارای ارزش غذایی بالا را افزایش داد (اشراقی سامانی و همکاران،1387).
پرورش آبزیان به خصوص در کشورهای که توانایی گسترش منابع دریایی خود را ندارند، راه مناسب برای تأمین بخشی از نیازهای غذایی و پروتئینی محسوب میشود. با این شیوه میتوان تولید ماهی را به سرعت افزایش داد و با افزایش درآمد کشاورزان کوچک، زمینه اشتغال مطمئنی برای آنها فراهم آورد. ماهی علاوه بر مصارف انسانی، در تغذیه دام و طیور نیز کاربرد دارد. از این رو پرورش ماهی از طریق فعال کردن