3-7-1- میکروفلورای روده…………………………………………………………………………………….. 36
3-7-1-1- وسایل مورد نیاز جهت نمونه گیری و کشت در آزمایشگاه……………………………. 36
3-7-1-2- آماده سازی محیط های کشت……………………………………………………………….. 36
3-7-1-3- رقیق سازی و کشت……………………………………………………………………………. 37
3-7-1-4- شمارش باکتری…………………………………………………………………………………. 37
3-7-2- نمونه برداری……………………………………………………………………………………………. 38
3-7-2-1- تعیین عیار آنتی بادی گامبورو……………………………………………………………….. 38
3-7-2-2- روش انجام تست الایزا……………………………………………………………………….. 38
3-7-2-3- تعیین عیار آنتی بادی نیوکاسل به روش HI………………………………………………. 40
3-7-2-3-1- روش انجام تست HI……………………………………………………………………. 40
3-7-2-3-2- تزریقSRBC (Sheep Red Blood Cells)………………………………………… 40
3-8- روش تجزیه تحلیل اطلاعات………………………………………………………………………………. 41
فصل چهارم (نتایج)…………………………………………………………………………………………………….. 42
4-1- شمارش میکروبی……………………………………………………………………………………………… 43
4-1-1- شمارش باکتریهای دستگاه گوارش……………………………………………………………….. 43
4-2- صفات ایمنی…………………………………………………………………………………………………… 44
4-2-1- تیتر نیوکاسل…………………………………………………………………………………………….. 44
4-2-2- تیتر گامبورو…………………………………………………………………………………………….. 44
4-2-3- تیتر آنتیSRBC تام و ایمونوگلوبولینهای M و G……………………………………………… 45
فصل پنجم ( بحث)……………………………………………………………………………………………………… 48
5-1- شمارش میکروبی……………………………………………………………………………………………… 49
5-2- بررسی صفات ایمنی…………………………………………………………………………………………. 50
5-2-1- تیتر واکسن نیوکاسل و گامبورو…………………………………………………………………….. 50
5-2-2- تیتر آنتی SRBC تام و ایمونوگلوبولین های M وG در روزهای 28و 42 روزگی………. 51
5-3- نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………………….. 53
پیشنهادات………………………………………………………………………………………………………………. 54
فهرست منابع…………………………………………………………………………………………………………… 55
این مطلب را هم بخوانید :
پیوستها…………………………………………………………………………………………………………………… 63
چکیده انگلیسی…………………………………………………………………………………………………………… 70
چکیده
این مطالعه به منظور مقایسه اثر سبوس برنج غنیسازی شده با پساب ماهی بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و پاسخ ایمنی همورال 200 قطعه جوجههای گوشتی یکروزه سویه راس 308 در قالب یک طرح