12 – 2 فاکتورهای حدت در استافیلوکوکوس…………………………………………………………………………………19
13 – 2 فاکتورهای حدت در استافیلوکوکوسهای کوآگولاز منفی…………………………………………………19
14 – 2 پاسخ به درمان………………………………………………………………………………………………………………………………20
15 – 2 آزمونهای تشخیص آزمایشگاهی……………………………………………………………………………………….21
1 – 15 – 2 نمونهها………………………………………………………………………………………………………………..21
2 – 15 – 2 تهیه گسترش………………………………………………………………………………………………………21
3 – 15 – 2 کشت……………………………………………………………………………………………………………………21
4 – 15 – 2 تست کاتالاز………………………………………………………………………………………………………….22
5 – 15 – 2 تست کوآگولاز……………………………………………………………………………………………………………….22
6 – 15 – 2 تست حساسیت آنتی بیوتیکی……………………………………………………………………………..22
7 – 15 – 2 تستهای سرمی و تعیین تیپ…………………………………………………………………………….23
فصل سوم: مواد و روشها
1 – 3 مواد و وسایل مورد نیاز………………………………………………………………………………………………………….24
2 – 3 روش کار…………………………………………………………………………………………………………………………………27
1 – 2 – 3 جمع آوری نمونهها………………………………………………………………………………………………….27
2 – 2 – 3 جداسازی استافیلوکوکوس با بهره گرفتن از روش کشت………………………………………………27
فصل چهارم: نتایج
نتایج…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..36
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
بحث و نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………………………………………46
پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………………………………………………50
منابع………………………………………………………………………………………………………………………………………………….51
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول 1 – 3 چهار جفت پرایمر ژنهای مولد همولیزین در استافیلوکوکوس…………………………………..32
جدول 1 – 4 نتایج تستهای بیوشیمیایی و مولکولی نمونههای کنترل…………………………………………..37
جدول 2 – 4 نتایج تستهای بیوشیمیایی و مولکولی جدایههای گاوی……………………………………………38
جدول 3- 4 نتایج تستهای بیوشیمیایی و مولکولی جدایههای انسانی…………………………………………39
فهرست نمودارها
عنوان صفحه
نمودار 1 – 4 میزان درصد فراوانی انواع همولیز بر اساس ژنوتیپ……………………………………………………..43
این مطلب را هم بخوانید :
نمودار 2 – 4 میزان درصد فراوانی انواع همولیز بر اساس فنوتیپ…………………………………………………….43
نمودار 3 – 4 مقایسه درصد فراوانی همولیزین های انسانی و گاوی بر اساس ژنوتیپ……………………..44
نمودار 4 – 4 مقایسه درصد فراوانی همولیزین های انسانی و گاوی بر اساس فنوتیپ……………………..44
نمودار 5 – 4 میزان درصد فراوانی فعالیت همولیتیک و غیر همولیتیک…………………………………………..45
فهرست تصاویر
عنوان صفحه