1-6-1- اسید های آلی.. 18
1-6-2- اسید لاکتیک.. 18
1-6-3- نایسین.. 19
1-7- اسانس… 21
1-7-1- تیمول. 22
1-8- مروری بر تحقیقات انجام شده 24
2- فصل دوم: مواد و روشها
2-1- تعیینMIC نایسین و تیمول. 33
2-2- آماده سازی وسایل. 34
2-3- تهیه ی سوسپانسیون باکتری.. 34
2-4- ضدعفونی کردن قطعات مرغ. 35
2-5- تلقیح باکتری به نمونه ها 36
2-6- تیمار نمونه ها 36
2-7- آنالیز آماری.. 38
3- فصل سوم: نتایج
3-1- توصیف رشد باکتری لیستریا مونوسایتوژنز تحت تاثیر اسید لاکتیک، نایسین، تیمول و حالتهای ترکیبی آنها در دوره ی مطالعه. 40
3-2- مقایسه ی میانگین لگاریتم تعداد باکتری بین گروه های مختلف در دوره ی مطالعه. 43
4- فصل چهارم: بحث و نتیجه گیری
4-1- بحث.. 48
4-2- نتیجه گیری و پیشنهادات.. 60
منابع و مراجع. 61
فهرست جدولها
عنوان و شماره صحفه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
جدول شماره 3- 1: جدول میانگین، انحراف معیار، مینیمم وماکزیمم لگاریم تعداد باکتری در گروه کنترل، اسیدلاکتیک، نایسین و تیمول. 41
جدول شماره 3- 2: جدول میانگین، انحراف معیار، مینیمم و ماکزیمم تعداد باکتری در حالتهای ترکیبی و کل گروههای مورد مطالعه. 42
جدول شماره 3- 3: مقایسه میزان کاهش لگاریتم تعداد باکتری در گروههای مختلف مورد مطالعه 45
فهرست تصاویر
این مطلب را هم بخوانید :
عنوان و شماره صحفه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
تصویر شماره 1- 1: ساختار شیمیایی اسید لاکتیک.. 19
تصویر شماره 1- 2: فرمول ساختمانی نایسین. 21
تصویر شماره 1- 3: ساختار شیمیایی تیمول. 23
تصویر شماره 2- 1: دستگاه بگ میکسر 37