4-2- اثر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده بر افزایش وزن در دورهﻫﺎی پرورش………………………………………….. 40
4-3- اثر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده بر ضریب تبدیل خوراک در دورهﻫﺎی پرورش……………………………………… 45
4-4- اثر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده بر وزن نسبی اندامهای داخلی 48
4-5- اثر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده بر فراهمی فسفر کل در 21 روزگی………………………………………….. 50
4-6- اثر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده بر وزن و درصد خاکستر درشتنی………………………………………….. 52
4-7- هزینه تولید هر کیلوگرم وزن زنده جیرههای آزمایشی 54
4-8- نتیجه گیری……………………………. 56
4-9- پیشنهادها…………………………….. 57
فهرست منابع………………………………… 58
فهرست جدولها
عنوان صفحه
جدول 2-1- فراهمی فسفر منابع گیاهی برای پرندگان……….. 11
جدول 3-1- ترکیب جیرهﻫﺎی آغازین (8 تا 21 روزگی)……….. 27
جدول 3-2- ترکیب جیرهﻫﺎی رشد (22 نا 42 روزگی)…………. 28
جدول 4-1- اثر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده بر خوراک مصرفی در دورهﻫﺎی مختلف پرورش…………………………………………… 39
جدول 4-2- اثر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده بر افزایش وزن در دورهﻫﺎی مختلف پرورش…………………………………………… 44
جدول 4-3- اثر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده بر ضریب تبدیل خوراک در دورهﻫﺎی مختلف پرورش……………………………………… 47
جدول 4-4- اثر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده بر وزن نسبی اندامﻫﺎی داخلی 50
جدول 4-5- اثر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده بر فراهمی فسفر در 21 روزگی 51
جدول 4-6- اثر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده بر وزن و درصد خاکستر درشتنی 53
جدول 4-7- هزینه تولید هر کیلوگرم وزن زنده جیرههای آزمایشی در دوره های مختلف پرورش……………………………………………….. 55
فهرست شکلها
عنوان صفحه
شکل 2-1- اجزای اکسترودر تک مارپیچ………………….. 18
این مطلب را هم بخوانید :
فصل اول
مقدمه