2-3-1-8-1- ایمونوگلوبولین Y…………………………………………………………………………………………….. 34
2-3-1-8-2- ایمونوگلوبولین M…………………………………………………………………………………………….. 34
2-3-1-8-3- ایمونوگلوبولین A…………………………………………………………………………………………….. 35
2-3-1-9- ساختمان ایمونوگلوبولینها………………………………………………………………………………………. 35
2-3-2- فراسنجههای خونی………………………………………………………………………………………………… 36
فصل سوم………………………………………………………………………………………………………………….. 37
مواد و روشها……………………………………………………………………………………………………………… 37
3-1- زمان و مکان انجام تحقیق…………………………………………………………………………………………….. 38
3-2- مراحل آمادهسازی سالن پرورش پیش از آغاز دوره پرورش………………………………………………………….. 38
3-3- شرایط محیطی پرورش……………………………………………………………………………………………….. 38
3-3-1- دما………………………………………………………………………………………………………………… 38
3-3-2- رطوبت……………………………………………………………………………………………………………. 39
3-3-3- نور………………………………………………………………………………………………………………… 39
3-4- دانخوری و آبخوری………………………………………………………………………………………………. 39
3-5- برنامه بهداشتی و واکسیناسیون………………………………………………………………………………………… 39
3-6- تزریق محلول SRBC………………………………………………………………………………………………….. 41
3-7- نمونهگیری…………………………………………………………………………………………………………… 41
3-8- مدیریت دوره پرورش………………………………………………………………………………………………… 41
3-9- پرندگان و تیمارهای آزمایشی………………………………………………………………………………………… 42
3-10- جیرهها و ترکیب مواد خوراکی و مغذی آنها…………………………………………………………………………. 43
3-11- مکمل آنزیمی………………………………………………………………………………………………………. 43
3-12- تفاله زیتون………………………………………………………………………………………………………….. 48
3-12-1- تفاله زیتون معمولی……………………………………………………………………………………………….. 48
3-12-2- تفاله زیتون کمهسته………………………………………………………………………………………………. 48
3-13- فراسنجههای مورد مطالعه و روش اندازهگیری آنها…………………………………………………………………… 49
3-13-1- صفات اندازهگیری شده برای عملکرد و نحوه محاسبات آنها……………………………………………………….. 49
3-13-1-1- خوراک مصرفی……………………………………………………………………………………………….. 49
3-13-1-2- افزایش وزن…………………………………………………………………………………………………… 50
3-13-1-3- ضریب تبدیل خوراک…………………………………………………………………………………………. 50
3-13-1-4- انرژی متابولیسمی دریافتی………………………………………………………………………………………. 50
3-13-1-5- ضریب تبدیل انرژی متابولیسمی دریافتی………………………………………………………………………… 51
3-13-1-6- پروتئین دریافتی……………………………………………………………………………………………….. 51
3-13-1-7- ضریب تبدیل پروتئین دریافتی………………………………………………………………………………….. 51
3-13-1-8- وزن نهایی…………………………………………………………………………………………………….. 51
3-13-1-9- هزینه خوراک لازم بهازای یک کیلوگرم افزایش وزن زنده…………………………………………………….. 51
3-13-1-10- شاخص تولید…………………………………………………………………………………………………. 52
3-13-2- فراسنجههای اندازهگیری شده در تفکیک لاشه……………………………………………………………………. 52
3-13-3- اندازهگیری فراسنجههای خونی…………………………………………………………………………………… 53
3-13-3-1- اندازهگیری اسید اوریک………………………………………………………………………………………. 53
3-13-3-2- اندازهگیری کلسترول کل………………………………………………………………………………………. 53
3-13-3-3- اندازهگیری تریگلیسیرید………………………………………………………………………………………. 54
3-13-3-4- اندازهگیری لیپوپروتئین با تراکم بسیارکم……………………………………………………………………….. 54
3-13-3-5- اندازهگیری لیپوپروتئین با تراکم بالا…………………………………………………………………………….. 54
3-13-3-6- اندازهگیری لیپوپروتئین با تراکم کم……………………………………………………………………………. 54
3-13-3-7- اندازهگیری آنزیم کبدی آسپارتات ترانسآمیناز……………………………………………………………….. 55
3-13-3-8- اندازهگیری آنزیم کبدی آلانین ترانسآمیناز……………………………………………………………………. 55
3-13-3-9- اندازهگیری پروتئین کل……………………………………………………………………………………….. 55
3-13-3-10- اندازهگیری آلبومین…………………………………………………………………………………………… 56
3-13-3-11- اندازهگیری گلوبولین…………………………………………………………………………………………. 56
3-13-4- اندازهگیری پاسخ سیستم ایمنی……………………………………………………………………………………. 56
3-13-4-1- آزمایش HI……………………………………………………………………………………………………. 56
3-13-4-2- روش انجام آزمایش HA………………………………………………………………………………………. 57
3-13-4-3- روش انجام آزمایش HI……………………………………………………………………………………….. 57
3-13-4-4- روش انجام آزمایش الایزا……………………………………………………………………………………… 57
3-13-4-5- روش انجام آزمایش SRBC……………………………………………………………………………………. 58
3-14- طرح آماری آزمایش……………………………………………………………………………………………….. 59
فصل چهارم……………………………………………………………………………………………………………….. 61
نتایج……………………………………………………………………………………………………………………….. 61
4-1- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر عملکرد جوجههای گوشتی……………………………………………………….. 62
4-1-1- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر عملکرد جوجههای گوشتی در هفته اول……………………………………….. 62
4-1-1-1- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر خوراک مصرفی هفته اول…………………………………………………… 62
4-1-1-2- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر افزایش وزن هفته اول……………………………………………………….. 62
4-1-1-3- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر ضریب تبدیل خوراک هفته اول……………………………………………… 62
4-1-1-4- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر میزان انرژی دریافتی هفته اول……………………………………………….. 63
4-1-1-5- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر ضریب تبدیل انرژی دریافتی هفته اول……………………………………….. 63
4-1-1-6- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر میزان پروتئین دریافتی هفته اول……………………………………………… 63
4-1-1-7- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر ضریب تبدیل پروتئین دریافتی هفته اول………………………………………. 64
4-1-2- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر عملکرد جوجههای گوشتی در هفته دوم……………………………………….. 66
4-1-2-1- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر خوراک مصرفی هفته دوم…………………………………………………… 66
4-1-2-2- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر افزایش وزن هفته دوم………………………………………………………. 66
4-1-2-3- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر ضریب تبدیل خوراک هفته دوم…………………………………………….. 66
4-1-2-4- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر میزان انرژی دریافتی هفته دوم………………………………………………. 67
4-1-2-5- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر ضریب تبدیل انرژی دریافتی هفته دوم……………………………………….. 67
این مطلب را هم بخوانید :
4-1-2-6- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر میزان پروتئین دریافتی هفته دوم……………………………………………… 67
4-1-2-7- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر ضریب تبدیل پروتئین دریافتی هفته دوم……………………………………… 68
4-1-3- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر عملکرد جوجههای گوشتی در هفته سوم……………………………………….. 70
4-1-3-1- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر خوراک مصرفی هفته سوم………………………………………………….. 70
4-1-3-2- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر افزایش وزن هفته سوم………………………………………………………. 70
4-1-3-3- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر ضریب تبدیل خوراک هفته سوم…………………………………………….. 70
4-1-3-4- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر میزان انرژی دریافتی هفته سوم………………………………………………. 71
4-1-3-5- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر ضریب تبدیل انرژی دریافتی هفته سوم………………………………………. 71
4-1-3-6- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر میزان پروتئین دریافتی هفته سوم……………………………………………… 71
4-1-3-7- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر ضریب تبدیل پروتئین دریافتی هفته سوم……………………………………… 72
4-1-4- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر عملکرد جوجههای گوشتی در هفته چهارم…………………………………….. 74
4-1-4-1- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر خوراک مصرفی هفته چهارم………………………………………………… 74
4-1-4-2- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر افزایش وزن هفته چهارم……………………………………………………. 74
4-1-4-3- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر ضریب تبدیل خوراک هفته چهارم………………………………………….. 74
4-1-4-4- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر میزان انرژی دریافتی هفته چهارم……………………………………………. 75
4-1-4-5- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر ضریب تبدیل انرژی دریافتی هفته چهارم…………………………………….. 75
4-1-4-6- اثر آنزیم، سطح و نوع تفاله زیتون بر میزان پروتئین دریافتی هفته چهارم…………………………………………… 75