در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ...
فهرست مطالب | ||
عنوان | صفحه | |
چکیده…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… | 1 | |
فصل اول: کلیات | ||
1-1- مقدمه……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 2 | |
1-2- تاریخچه کشت چای در جهان و ایران……………………………………………………………………….. | 3 | |
1-3- سطح زیر کشت و تولید چای در جهان و ایران…………………………………………………………… | 4 | |
1-4- گیاهشناسی چای و جایگاه آن در علوم باغبانی…………………………………………………………….. | 7 | |
1-5- تهیه و تولید چای (صنعت چای) ……………………………………………………………………………… | 8 | |
1-6- ارزش غذایی و دارویی چای…………………………………………………………………………………….. | 8 | |
1-7- اهمیت نماتدهای انگل گیاهی بهویژه نماتدهای مولد زخم ریشه………………………………….. | 9 | |
1-8- مشخصات جنس 1936 Pratylenchus Filipjev,. ……………………………………………………… | 10 | |
1-9- نماتد مولد زخم ریشه چای (Tea root lesion nematode) …………………………………………. | 11 | |
1-9-1- مشخصات گونه Pratylenchus loosi Loof, 1960………………………………………………… | 11 | |
1-9-2- دامنه میزبانی نماتد مولد زخم ریشه چای (P. loosi) ………………………………………………. | 13 | |
1-9-3- علائم آلودگی نماتد مولد زخم ریشه چای (P. loosi) …………………………………………….. | 14 | |
1-9-4- انتشار و بقای نماتد مولد زخم ریشه چای در خاک…………………………………………………. | 16 | |
1-9-5- زیستشناسی نماتد مولد زخم ریشه چای……………………………………………………………… | 16 | |
1-9-6- همبستگی دما و رطوبت با دینامیک جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای……………………. | 17 | |
1-9-7- راهكارهای مدیریت مبارزه با نماتد مولد زخم ریشه چای………………………………………… | 19 | |
1-10- میزان برداشت عناصر غذایی توسط گیاه چای……………………………………………………………. | 20 | |
1-11- عناصر غذایی و اهمیت آن در چای …………………………………………………………………………
|
20 | |
1-12- نقش جداگانه هر یک از عناصر غذایی…………………………………………………………………. | 23 | |
1-12-1- نیتروژن…………………………………………………………………………………………………………… | 23 | |
1-12-2- پتاسیم……………………………………………………………………………………………………………… | 23 | |
1-12-3- فسفر…………………………………………………………………………………………………………… | 23 | |
1-13- تعریف مسأله و بیان اهداف اصلی تحقیق…………………………………………………………………. | 24 | |
فصل دوم: مروری بر مطالعات انجام شده | ||
2-1- تحقیقات صورت گرفته در زمینه ارتباط نماتدها با عناصر غذایی ………………………………….. | 26 | |
2-2- مطالعات انجام شده روی نماتد مولد زخم ریشه چای………………………………………………….. | 29 | |
2-2-1- مطالعات انجام شده در دنیا…………………………………………………………………………………… | 29 | |
2-2-1-1- روشهای زراعی موثر در کنترل نماتد مولد زخم ریشه چای………………………………… | 30 | |
2-2-1-2- انتخاب ارقام متحمل و مقاوم …………………………………………………………………………… | 31 | |
2-2-1-3- روشهای شیمیایی موثر در کنترل نماتد مولد زخم ریشه چای……………………………… | 31 | |
2-2-1-4- همبستگی بافت، pH و درصد ماده آلی خاک با جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای | 31 | |
2-2-1-5- همبستگی عناصر غذایی با جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای……………………………. | 32 | |
2-2-2- مطالعات انجام شده در ایران…………………………………………………………………………………. | 32 | |
فصل سوم: مواد و روشها | ||
3-1- نمونهبرداری برای بررسی میزان جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای و انجام آزمون خاک.. | 36 | |
3-2- استخراج نماتد مولد زخم ریشه چای (از خاک و ریشه) ……………………………………………… | 39 | |
3-2-1- استخراج نماتد از خاک………………………………………………………………………………………… | 40 | |
3-2-2- استخراج نماتد از ریشه گیاه………………………………………………………………………………….. | 40 | |
3-3- شمارش میزان جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای (در خاک و ریشه)………………………….. | 41 | |
3-4- انجام آزمون خاک (اندازهگیری عناصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم) …………………………………… | 43 | |
3-4-1- اندازهگیری ازت كل در خاک……………………………………………………………………………….. | 43 | |
3-4-2- اندازهگیری فسفر قابل جذب در خاک……………………………………………………………………. | 44 | |
3-4-3- اندازهگیری پتاسیم قابل جذب در خاك………………………………………………………………….. | 44 | |
3-5- آنالیز دادهها…………………………………………………………………………………………………………….. | 45 | |
فصل چهارم: نتایج | ||
4-1- میزان آلودگی و فراوانی نماتد مولد زخم ریشه چای در مناطق نمونهبرداری شده………….. | 46 | |
4-2- نتایج همبستگی جمعیت نماتد با ازت کل خاک…………………………………………………… | این مطلب را هم بخوانید : پایان نامه با موضوع فنآوری اطلاعات نوین |
49 |
4-3- نتایج همبستگی جمعیت نماتد با فسفر خاک……………………………………………………. | 54 | |
4-4- نتایج همبستگی جمعیت نماتد با پتاسیم خاک……………………………………………………….. | 60 | |
فصل پنجم: بحث و نتیجهگیری | ||
نتیجهگیری………………………………………………………………………………………………………………………. | 69 | |
پیشنهادها………………………………………………………………………………………………………………………… | 69 | |
منابع……………………………………………………………………………………………………………………………….. | 70 |