2-6-2-5-1- سنتزباكتریای IAA و تاثیرآن روی رشد گیاهان……………………………. 23
2-6-2-5-2- تنظیم باكتریایی تولید اتیلن درگیاهان توسط آنزیم ACC دی آمینازباكتریایی………. 24
2-6-3- سایرمكانیسم های مستقیم……………………………. 27
2-7- عوامل موثردرافزایش كارایی PGPR……………………………..
2-7-1- تراوه های ریشه ای…………………………….. 27
2-7-2- كلونیزاسیون ریشه……………………………. 29
2-7-3- توان رقابتی…………………………….. 30
2-7-4- وابستگی به گیاه میزبان……………………………. 31
2-9- تاثیر PGPR بر گیاه…………………………… 32
2-9-1- تاثیر PGPR بر سیستم ریشه ای…………………………….. 32
2-9-2- تاثیر PGPR بر جوانه زنی و استقرار……………………………. 33
2-9-3- تاثیر PGPR بر رشد گیاهان……………………………. 33
2-9-4- تاثیر PGPR بر عملکرد گیاهان……………………………. 34
2-10- تاثیر PGPR بر مرفولوژی و رشد گندم……………………………. 35
2-10-1- تاثیر مقادیر مختلف اكسین بر مرفولوژی ریشه گندم………….. 35
2-10-2- تاثیرPGPR بر رشد گیاه گندم……………………………. 35
فصل سوم : مواد و روش ها
3-1- محل و زمان اجرای آزمایش…………………………….. 40
2-3- طرح آزمایشی وعملیات زراعی…………………………….. 40
3-2- فاكتورهای اندازه گیری در هر فصل رشد……………………………. 43
3-2-1- اندازه گیری خصوصیات مرفولوژیكی…………………………….. 43
3-2-2- اندازه گیری خصوصیات فیزیولوژیكی رشد……………………………. 43
3-2-1-1- محاسبه درجه روز رشد……………………………. 43
3-3- اجزای عملكرد……………………………. 44
3-4- روند تغییرات وزن ماده خشک (TDM)……………………………
3-5- اندازه گیری ازت و پروتئین (روش كلدال)…………………………… 45
3-6- اندازه گیری فسفر گیاه (بروش اولسن )…………………………… 46
فصل چهارم: نتایج و بحث
4-1- صفات مرفولوژیکی و زراعی…………………………….. 49
4-1-1- ارتفاع بوته……………………………. 49
4-1-2- تعداد پنجه در بوته……………………………. 49
4-1-3- شاخص خوشه در مترمربع……………………………. 50
4-1-4- تعداد سنبلچه در خوشه……………………………. 51
4-1-5- تعداد دانه در سنبله……………………………. 51
4-1-6- وزن هزار دانه……………………………. 52
4-1- 7- عملکرد دانه……………………………. 53
4-1-8- شاخص برداشت……………………………… 54
4-2- صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی……………………………. 55
4-2-1- شاخص سطح برگ……………………………… 55
4-2-2- سرعت رشد محصول……………………………. 55
4-2-3- سرعت جذب خالص………………………………. 56
4-2-4- سرعت رشد نسبی…………………………….. 57
4-2-5- میزان ازت……………………………… 57
4-2-6- میزان پروتین…………………………….. 58
4-2- 7- میزان فسفر…………………………… 58
این مطلب را هم بخوانید :
نتیجه گیری كلی…………………………….. 67
منابع فارسی………………………………..68
منابع انگلیسی………………………………72
چکیده انگلیسی………………………………83
چکیده:
باكتری های محرك رشد ، خانواده ی سودوموناس به طور مستقیم و غیر مستقیم باعث بهبود رشد و عملكرد گیاه گندم می شوند. در این پژوهش به منظور بررسی تاثیر باكتری بر رشد ، عملكرد و اجزای عملكرد دانه ی چهار رقم گندم آبی متداول كشت در شرایط اقلیمی بجنورد ، آزمایشی در سال زراعی 88-87 در قالب آزمایش فاكتوریل بر پایه ی بلوك های كامل تصادفی در سه تكرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد اجرا شد.چهار سطح باكتری به عنوان عامل اول شامل سویه های سودوموناس فلورسنت (P.fluorescens 169) ، سودوموناس پوتیدا (P.putida 108)، مخلوط دو سویه ی باكتری فلورسنت و