2-1-4 لنفوسیتها……………………………………………………………………………………………………………………………………………61
3-1-4 هتروفیلها…………………………………………………………………………………………………………………………………………….62
4-1-4 ائوزینوفیلها………………………………………………………………………………………………………………………………………….62
5-1-4 نسبت هتروفیل به لنفوسیت………………………………………………………………………………………………………………..62
2-4 اندامهای لنفوئیدی……………………………………………………………………………………………………………………………………67
1-2-4 طحال…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….67
2-2-4 بورس فابریسیوس…………………………………………………………………………………………………………………………………67
3-2-4 تیموس………………………………………………………………………………………………………………………………………………….67
3-4 فراسنجههای بیوشیمیایی خون………………………………………………………………………………………………………………..72
1-3-4 گلوکز…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….72
2-3-4 تریگلیسرید…………………………………………………………………………………………………………………………………………72
3-3-4 کلسترول……………………………………………………………………………………………………………………………………………….72
4-3-4 لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL)……………………………………………………………………………………………………….73
5-3-4 لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL)………………………………………………………………………………………………………..73
4-4 خصوصیات لاشه………………………………………………………………………………………………………………………………………..80
1-4-4 رانها……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..80
2-4-4 سینه……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..80
3-4-4 پشت و بالها…………………………………………………………………………………………………………………………………………80
4-4-4 کبد……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….81
5-4-4 چربی محوطه بطنی……………………………………………………………………………………………………………………………..81
6-4-4 قلب……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….81
7-4-4 سنگدان………………………………………………………………………………………………………………………………………………..81
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………91
1-5 نتیجه گیری کلی………………………………………………………………………………………………………………………………………..91
2-5 پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………………………………………………………92
فصل ششم: منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………95
فهرست منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….95
فهرست جداول
جدول 1-3 تغییرات درجه حرارت سالن در طول دوره پرورش………………………………………………………………………52
جدول 2-3 برنامه واکسیناسیون انجام شده جوجههای گوشتی در دوره آزمایش………………………………………….53
جدول 3-3 ترکیب جیره پایه مورد استفاده در طول دوره آزمایشی (درصد)…………………………………………………54
جدول 4-3 مقادیر نانوسلنیوم و آب آشامیدنی از آغاز هفته چهارم تا پایان هفته ششم………………………………..56
جدول 1-4 مقایسه میانگین اثرات تیمارهای آزمایشی بر تعداد گلبولهای سفید خون جوجههای گوشتی در سن 42 روزگی
این مطلب را هم بخوانید :
پایان نامه درمورد مدیریت دانش/ارزشيابي عملكرد
(درصد)…………………………………………………………………………………………………………………………………….63
جدول 2-4 مقایسه میانگین اثرات تیمارهای آزمایشی بر وزن اندامهای لنفاوی جوجههای گوشتی در سن 42 روزگی (درصدی از وزن زنده)……………………………………………………………………………………………………………………………68
جدول 3-4 مقایسه میانگین اثرات تیمارهای آزمایشی بر فراسنجههای خونی جوجه های گوشتی در سن 42 روزگی (میلیگرم بر دسیلیتر)………………………………………………………………………………………………………………………….74
جدول4-4 مقایسه میانگین اثرات تیمارهای آزمایشی بر اجزا لاشه و امعاء و احشاء جوجههای گوشتی در سن 42 روزگی (درصدی از وزن زنده)…………………………………………………………………………………………………………………….82
فصل اول
مقدمه
- ضرورت و اهمیت موضوع
یكی از مهمترین بخشهای صنعت تمام كشورها كه با امنیت غذایی در ارتباط است، صنایع غذایی می باشد. با كمبود منابع غذایی و افزایش جمعیت، توسعه این بخش از صنعت ضروری به نظر میرسد. استفاده از