4-1-5-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر خوراک مصرفی هفته پنجم. 68
4-1-5-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر افزایش وزن هفته پنجم. 69
4-1-5-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل خوراک هفته پنجم. 69
4-1-5-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر انرژی دریافتی هفته پنجم. 69
4-1-5-5 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل انرژی هفته پنجم. 70
4-1-5-6 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر پروتئین دریافتی هفته پنجم. 70
4-1-5-7 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل پروتئین هفته پنجم. 71
4-1-6 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد جوجههای گوشتی در هفته ششم. 72
4-1-6-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر خوراک مصرفی هفته ششم. 72
4-1-6-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر افزایش وزن هفته ششم. 73
4-1-6-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل خوراک هفته ششم. 73
4-1-6-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر انرژی دریافتی هفته ششم. 73
4-1-6-5 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل انرژی هفته ششم. 74
4-1-6-6 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر پروتئین دریافتی هفته ششم. 74
4-1-6-7 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل پروتئین هفته ششم. 75
4-1-7 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد جوجههای گوشتی در دوره آغازین. 76
4-1-7-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر خوراک مصرفی دوره آغازین. 76
4-1-7-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر افزایش وزن دوره آغازین. 76
4-1-7-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل خوراک مصرفی دوره آغازین. 76
4-1-7-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر انرژی دریافتی دوره آغازین. 77
4-1-7-5 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل انرژی دوره آغازین. 77
4-1-7-6 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر پروتئین دریافتی دوره آغازین. 78
4-1-7-7 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل پروتئین دوره آغازین. 78
4-1-8 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد جوجههای گوشتی در دوره پایانی. 79
4-1-8-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر خوراک مصرفی دوره پایانی. 79
4-1-8-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر افزایش وزن دوره پایانی. 80
4-1-8-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل خوراک دوره پایانی. 80
4-1-8-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر انرژی دریافتی دوره پایانی. 81
4-1-8-5 اثر پودر رزماری و ویتامین E برضریب تبدیل انرژی دوره پایانی. 81
4-1-8-6 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر پروتئین دریافتی دوره پایانی. 81
4-1-8-7 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل پروتئین دوره پایانی. 82
4-1-9 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد کل دوره پرورش جوجههای گوشتی. 83
4-1-9-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر خوراک مصرفی کل دوره پرورش جوجههای گوشتی. 83
4-1-9-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر افزایش وزن کل دوره پرورش جوجههای گوشتی. 84
4-1-9-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل خوراک کل دوره پرورش جوجههای گوشتی. 84
4-1-9-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر انرژی دریافتی کل دوره پرورش جوجههای گوشتی. 85
4-1-9-5 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل انرژی کل دوره پرورش جوجههای گوشتی. 85
4-1-9-6 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر پروتئین دریافتی کل دوره پرورش جوجههای گوشتی. 85
4-1-9-7 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر ضریب تبدیل پروتئین کل دوره پرورش جوجههای گوشتی. 86
4-1-10 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد اقتصادی جوجههای گوشتی. 87
4-1-10-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن یک جوجه در 42 روزگی. 87
4-1-10-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر هزینه خوراک بهازای هر کیلوگرم وزن زنده 88
4-1-10-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر شاخص تولید. 88
4-1-11 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر مشخصات لاشه جوجههای گوشتی. 89
4-1-11-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن زنده بدن. 89
4-1-11-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن پرکنده بدن. 90
4-1-11-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن لاشه شکم پُر. 90
4-1-11-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن لاشه شکم خالی. 91
4-1-11-5 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد لاشه شکم خالی. 91
4-1-11-6 اثر پودر رزماری و ویتامین E بروزن سر. 91
4-1-11-7 اثر پودر رزماری و ویتامین E بردرصد وزنی سر. 92
4-1-11-8 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن سینه. 92
4-1-11-9 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی سینه. 93
4-1-11-10 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن رانها 93
4-1-11-11 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی رانها 94
4-1-11-12 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن بالها 94
4-1-11-13 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی بالها 94
4-1-11-14 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن چربی محوطه بطنی. 95
4-1-11-15 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی چربی محوطه بطنی. 95
4-1-11-16 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن لوزالمعده 96
4-1-11-17 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی لوزالمعده 96
4-1-11-18 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن سنگدان. 97
4-1-11-19 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی سنگدان. 97
4-1-11-20 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن ریهها 97
4-1-11-21 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی ریهها 98
4-1-11-22 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن قلب.. 98
4-1-11-23 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی قلب.. 99
4-1-11-24 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن کلیهها 99
4-1-11-25 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی کلیهها 99
4-1-11-26 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن مغز. 100
4-1-11-27 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی مغز. 100
4-1-11-28 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن بیضهها 101
4-1-11-29 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی بیضهها 101
4-1-11-30 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن تیره پشت گردن. 101
4-1-11-31 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی تیره پشت گردن. 102
4-1-11-32 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن پیش معده 102
4-1-11-33 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی پیش معده 103
4-1-11-34 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن گردن. 103
4-1-11-35 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی گردن. 104
4-1-11-36 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن چینهدان. 104
4-1-11-37 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی چینهدان. 104
4-1-11-38 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن دوازده لاشه جوجههای گوشتی. 111
4-1-11-39 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی دوازده لاشه جوجههای گوشتی. 111
4-1-11-40 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر طول دوازده لاشه جوجههای گوشتی. 111
4-1-11-41 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عرض دوازدهه لاشه جوجههای گوشتی. 112
4-1-11-42 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر طول قطر دوازدهه لاشه جوجههای گوشتی. 112
4-1-11-43 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن ژژنوم لاشه جوجههای گوشتی. 113
4-1-11-44 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی ژژنوم لاشه جوجههای گوشتی. 114
4-1-11-45 اثرپودر رزماری و ویتامین E بر طول ژژنوم لاشه جوجههای گوشتی. 114
4-1-11-47 اثرپودر رزماری و ویتامین E بر عرض ژژنوم لاشه جوجههای گوشتی. 114
4-1-11-47 اثرپودر رزماری و ویتامین E بر قطر ژژنوم لاشه جوجههای گوشتی. 115
4-1-11-48 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن ایلئوم لاشه جوجههای گوشتی. 116
4-1-11-49 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی ایلئوم لاشه جوجههای گوشتی. 117
این مطلب را هم بخوانید :
4-1-11-50 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر طول ایلئوم لاشه جوجههای گوشتی. 117
4-1-11-51 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عرض ایلئوم لاشه جوجههای گوشتی. 117
4-1-11-52 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر قطر ایلئوم لاشه جوجههای گوشتی. 118
4-1-11-53 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن کولون لاشه جوجههای گوشتی. 119
4-1-11-54 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی کولون لاشه جوجههای گوشتی. 120
4-1-11-55 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر طول کولون لاشه جوجههای گوشتی. 120
4-1-11-56 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عرض کولون لاشه جوجههای گوشتی. 120
4-1-11-57 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر قطر کولون لاشه جوجههای گوشتی. 121
4-1-11-58 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن روده کور چپ لاشه جوجههای گوشتی. 122
4-1-11-59 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی روده کور چپ لاشه جوجههای گوشتی. 123
4-1-11-60 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر طول روده کور چپ لاشه جوجههای گوشتی. 123
4-1-11-61 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عرض روده کور چپ لاشه جوجههای گوشتی. 124
4-1-11-62 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر قطر روده کور چپ لاشه جوجههای گوشتی. 124
4-1-11-63 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن روده کور راست لاشه جوجههای گوشتی. 125
4-1-11-64 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی روده کور راست لاشه جوجههای گوشتی. 126
4-1-11-65 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر طول روده کور راست لاشه جوجههای گوشتی. 126
4-1-11-66 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عرض روده کور راست لاشه جوجههای گوشتی. 126
4-1-11-67 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر قطر روده کور راست لاشه جوجههای گوشتی. 127
4-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی. 128
4-2-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر مقدار اسید اوریک خون جوجههای گوشتی. 128
4-2-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر مقدار کلسترول خون جوجههای گوشتی. 129
4-2-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر مقدار تریگلیسیرید خون جوجههای گوشتی. 129
4-2-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر مقدار لیپوپروتئین با تراکم بسیار کم خون جوجههای گوشتی. 130
4-2-5 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر مقدار لیپوپروتئین با تراکم زیاد خون جوجههای گوشتی. 130
4-2-6 اثرپودر رزماری و ویتامین E بر مقدار لیپوپروتئین با تراکم کم خون جوجههای گوشتی. 130
4-2-7 اثرپودر رزماری و ویتامین E بر نسبت لیپوپروتئین با تراکم کم به لیپوپروتئین با تراکم زیاد خون جوجههای گوشتی. 131
4-2-8 اثرپودر رزماری و ویتامین E بر مقدار آنزیم SGOT کبد جوجههای گوشتی. 131
4-2-9 اثرپودر رزماری و ویتامین E بر مقدار آنزیم SGPT کبد جوجههای گوشتی. 131
4-2-10 اثرپودر رزماری و ویتامین E بر مقدار پروتئین کل خون جوجههای گوشتی. 132
4-2-11 اثرپودر رزماری و ویتامین E بر مقدار آلبومین خون جوجههای گوشتی. 132
4-2-12 اثرپودر رزماری و ویتامین E بر مقدار گلوبولین خون جوجههای گوشتی. 132
4-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر پاسخ سیستم ایمنی طیور. 135
4-3-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر میزان عیار پادتن تولید شده علیه واکسن نیوکاسل (هفت روز پس از تزریق اول) 135
4-3-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر میزان عیار پادتن تولید شده علیه واکسن نیوکاسل (هفت روز پس از تزریق دوم) 135
4-3-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر میزان عیار پادتن تولید شده علیه واکسن آنفلوآنزا (21 روز پس از تزریق) 136
4-3-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر میزان عیار پادتن تولید شده علیه واکسن آنفلوآنزا ( سی روز پس از تزریق) 136
4-3-5 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر میزان عیار پادتن کل تولید شده علیه گلبول قرمز گوسفند هفت روز پس از تزریق. 136
4-3-6 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر میزان عیار پادتن کل (تولید شده علیه گلبول قرمز گوسفند چهارده روز پس از تزریق. 137
4-3-7 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر میزان عیار پادتن تولید شده علیه واکسن برونشیت (هفت روز پس از تزریق) 137
4-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر اندام های مرتبط با سیستم ایمنی. 138
4-4-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن تیموس.. 138
4-4-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی تیموس.. 138
4-4-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن کبد. 138
4-4-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی کبد. 139
4-4-5 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن طحال. 139
4-4-6 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی طحال. 139
4-4-7 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر وزن بورس فابریسیوس.. 140
4-4-8 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر درصد وزنی بورس فابریسیوس.. 140
4-5 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر کیفیّت گوشت.. 143
4-5-1 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر تولید اسید تیوباربیتوریک در گوشت (روز صفر – دمای C˚4) 143
4-5-2 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر تولید اسید تیوباربیتوریک در گوشت (روز چهارم – دمای C˚4) 143
4-5-3 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر تولید اسید تیوباربیتوریک در گوشت (روز هفتم – دمای C˚4) 144
4-5-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر تولید اسید تیوباربیتوریک در گوشت (روز چهاردهم – دمای C˚4) 144
4-6 مروری کلی بر نتایج بهدست آمده 146
فصل پنجم. 148
بحث.. 148
5-1 عملکرد جوجههای گوشتی. 149
5-1-1 رزماری.. 149
5-1-2 ویتامین E. 151
5-2 عملکرد اقتصادی.. 152
5-2-1 وزن یک جوجه در روز 42. 152
5-2-1-1 رزماری.. 152
5-2-1-2 ویتامین E. 152
5-2-2 شاخص تولید. 153
5-3 مشخصات لاشه. 152
5-4 اثر پودر رزماری و ویتامین E براندامهای مرتبط با سیستم ایمنی جوجههای گوشتی. 154
5-5 اثر پودر رزماری و ویتامین E بر پاسخ سیستم ایمنی جوجههای گوشتی. 154
5-6 اثرپودر رزماری و ویتامین E بر فراسنجههای خونی. 156
5-7 اثرپودر رزماری و ویتامین E برکیفیّت گوشت.. 159
5-8 اهمیّت نتایج بهدست آمده 160
5-9 نتیجهگیری.. 161
5-9 پیششنهادات.. 161
فصل ششم. 162
منابع. 162