2-10-1- تحقیقات انجام شده در زمینه کودهای شیمیایی…………… 48
2-10-2- تحقیقات انجام شده در زمینه کود حیوانی………………… 53
2-10-3- تحقیقات انجام شده در زمینه ورمی کمپوست…………….. 56
2-10-4- تحقیقات انجام شده در زمینه خاک ورزی…………………. 62
2-10-5- تحقیقات انجام شده در زمینه ماریتیغال………………………….. 65
فصل سوم…………………………… 69
مواد و روش ها………………………….. 69
3-1- مشخصات و شرایط اقلیمی محل آزمایش…………………………….. 70
3-2- مشخصات خاک محل اجرای آزمایش…………………………….. 70
3-3- مشخصات طرح آزمایشی…………………………… 72
3-4- نحوه اجرای آزمایش…………………………….. 73
3-4-1- عملیات زراعی………………………….. 73
3-4-2- نمونه برداری و نحوه اندازه گیری صفات کمی و کیفی…………. 74
3-5- نحوه آنالیز نتایج…………………………… 75
فصل چهارم…………………………… 76
نتایج و بحث…………………………76
4-1- نتایج تجزیه واریانس صفات اندازهگیری شده در گیاه خارمریم……………. 77
4-2-نتایج مقایسه میانگین صفات اندازهگیری شده در گیاه خارمریم…………… 79
4-2-1-ارتفاع بوته………………………….. 82
4-2-2- تعداد کپه در بوته………………………….. 84
4-2-3- تعداد دانه در کپه………………………….. 85
4-2-4-وزن هزار دانه………………………….. 87
4-2-5- عملکرد دانه………………………….. 88
4-2-6- عملکرد بیولوژیک…………………………….. 91
4-2-7- شاخص برداشت……………………………. 93
4-2-8- درصد روغن…………………………… 94
4-2-9- عملکرد روغن…………………………… 96
این مطلب را هم بخوانید :
فصل پنجم…………………………… 98
نتیجه گیری و پیشنهادات……………………………. 98
5-1- نتیجه گیری…………………………… 99