هیالورونیداز……………………………………………………………………………………………………… .18
استافیلوکیناز (فیبرینولیزین) ………………………………………………………………………………… 19
نوکلئاز مقاوم به حرارت………………………………………………………………………………………. .19
توکسین های سیتولیتیک……………………………………………………………………………………… .19
توکسین آلفا (همولیزین-آلفا )……………………………………………………………………………… .19
توکسین بتا (اسفنگومیلیناز)………………………………………………………………………………….. .19
توکسین دلتا……………………………………………………………………………………………………… .19
توکسین گاما…………………………………………………………………………………………………….. .20
لکوسیدین………………………………………………………………………………………………………… .20
توکسین ها ……………………………………………………………………………………………………… 21
پایداری انتروتوکسین ها در برابر حرارت…………………………………………………………………. ..22
تولید انتروتوکسین……………………………………………………………………………………………… . 23
توکسین اکسفولیاتیو…………………………………………………………………………………………… .23
بیماریزایی خارج روده ای…………………………………………………………………………………….. .23
مسمومیت غذایی استافیلوکوکوس…………………………………………………………………………… 20
علایم مسمومیت غذایی………………………………………………………………………………………… .25
فصل دوم: روش تحقیق
مواد و روش کار……………………………………………………………………………………………….. ..27
محیط های کشت ……………………………………………………………………………………………… 27
محیط غنی کننده……………………………………………………………………………………………….. . 27
محیط انتخابی…………………………………………………………………………………………………….. .28
تست های تاییدی. …………………………………………………………………………………………….. ..30
تست کاتالاز…………………………………………………………………………………………………….. .30
تست گلوکز…………………………………………………………………………………………………….. .30
تست مانیتول…………………………………………………………………………………………………….. .30
تست کوآگولاز…………………………………………………………………………………………………. .31
مشاهده میکروسکوپی………………………………………………………………………………………….. .32
نحوه نمونه برداری……………………………………………………………………………………………… .32
آماده کردن نمونه جهت انجام آزمایش. ………………………………………………………………….. .32
استخراج DNA………………………………………………………………………………………………….. .33
تعیین کیفیت DNA با بهره گرفتن از الکتروفورز بر روی ژل آگاروز………………………………… . 34
تعیین کمیت و کیفیت DNA با بهره گرفتن از اسپکتروفتومتری………………………………………. 34
واکنش زنجیره ای پلی مرازی……………………………………………………………………………….. 35
الکتروفورز فرآورده های PCR …………………………………………………………………………… 36
تفکیک قطعات تکثیریافته. ………………………………………………………………………………….. . 37
بارگذاری محصولات تکثیر شده……………………………………………………………………………… ..37
فصل سوم:نتایج تحقیق
نتایج شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس با کشت……………………………………………………….. ..32
نتایج تعیین کیفیت DNA با بهره گرفتن از الکتروفورز بر روی ژل آگاروز …………………………. 41
این مطلب را هم بخوانید :
نتایج انجام واکنش زنجیره ای پلی مراز براساس ژن Coa ……………………………………………. . 42
نتایج تعیین توالی……………………………………………………………………………………………….. ..43
فصل چهارم:بحث و نتیجه گیری
نتیجه گیری وپیشنهاد………………………………………………………………………………………….. . 51