4-1-2- توصیف نتایج آنالیز گازهای تنفسی …………………………………………………………………….. 48
4-1-2-1- توصیف نتایج حداکثر آنالیز گازهای تنفسی ………………………………………………….48
4-1-2-2- مقادیر نتایج آنالیز گازهای تنفسی تقسیم بر وزن آزمودنی ها ……………………. 49
4-1-2-3- مقادیر نتایج حداکثر آنالیز گازهای تنفسی پس از حذف 60 ثانیه اول……….50
4-1-2-4- مقادیر نتایج حداکثر آنالیز گازهای تنفسی در زمان های مساوی…………………51
4-1-2-5- مقادیر نتایج حداکثر آنالیز گازهای تنفسی در زمان 2 الی 5 دقیقه…………… 52
4-2- آزمون فرضیه های تحقیق ……………………………………………………………………………………….53
4-2-1- آزمون فرضیهی اول……………………………………………………………………………………………….53
4-2-2- آزمون فرضیهی دوم……………………………………………………………………………………………….54
4-2-3- آزمون فرضیهی سوم ……………………………………………………………………………………………. 56
4-2-4- آزمون فرضیهی چهارم …………………………………………………………………………………………….57
4-2-5- آزمون فرضیهی پنجم …………………………………………………………………………………………… 58
4-2-6- آزمون فرضیهی ششم………………………………………………………………………………………………..60
4-2-7- آزمون فرضیهی هفتم……………………………………………………………………………………………….61
4-2-8- آزمون فرضیهی هشتم……………………………………………………………………………………………….62
4-2-9- آزمون فرضیهی نهم ………………………………………………………………………………………………… 63
4-2-10- آزمون فرضیهی دهم …………………………………………………………………………………………….. 64
4-2-11- آزمون فرضیهی یازدهم ……………………………………………………………………………………………65
4-2-12- آزمون فرضیهی دوازدهم ………………………………………………………………………………………… 65
4-2-13- آزمون فرضیهی سیزدهم …………………………………………………………………………………………..68
4-3- خلاصه نتایج ………………………………………………………………………………………………………………………….70
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
مقدمه ……………………………………………………………………………………………………………………………………………….70
5-1- بحث …………………………………………………………………………………………………………………………………………….73
5-2- نتیجه گیری ……………………………………………………………………………………………………………………………….. 76
5-3- پیشنهادات ………………………………………………………………………………………………………………………………… 76
5-3-1- پیشنهادات کاربردی …………………………………………………………………………………………………………. 76
5-3-2- پیشنهادات پژوهش …………………………………………………………………………………………………………… 77
منابع و ماخذ ……………………………………………………………………………………………………………………………………. 78
پیوست ها …………………………………………………………………………………………………………………………………………..8
فهرست جدولها
جدول 1 –2.ترکیبات تقریبی ادویه زعفران …………………………………………………………………………………………………….. 19
جدول2– 2.مصارف زعفران در صنعت دارویی و پزشکی ………………………………………………………………………………… 22
جدول3–1.مراحل تست بروس ……………………………………………………………………………………………………………………….. 43
جدول4–1. مقادیر میانگین و انحراف استاندارد ویژگی های جسمانی آزمودنی ها ………………………………………. 47
جدول4– 2. مقادیر حداکثر نتایج آنالیز گازهای تنفسی در حین اجرای تست بروس ………………………………….. 48
جدول4–3. مقادیر حداکثر نتایج آنالیز گازهای تنفسی تقسیم بر وزن آزمودنی ها ……………………………………… 49
جدول4–4. مقادیر حداکثر نتایج آنالیز گازهای تنفسی بعد از حذف مقادیر اولیه ……………………………………….. 50
جدول4–5. مقادیر حداکثر نتایج آنالیز گازهای تنفسی در زمان های مساوی ……………………………………………….51
جدول4–6. مقادیر حداکثر نتایج آنالیز گازهای تنفسی حین فعالیت در زمان های 120الی 300ثانیه ………. 52
جدول4–7. مقادیرمیانگین و انحراف معیار ضربان قلب پیش از فعالیت ………………………………………………………….53
جدول4–8. مقادیرمیانگین و انحراف معیار ضربان قلب 1 و 12 دقیقه پس از فعالیت …………………………………..55
جدول4–9.مقادیر آستانه تهویه ……………………………………………………………………………………………………………………….. 57
جدول4–10.مقادیر زمان واماندگی ………………………………………………………………………………………………………………….. 58
جدول4–11.مقادیر فشار سیستولی خون در حالت استراحت ………………………………………………………………………… 59
جدول4–12.مقادیر فشار ذیاستولی خون در حالت استراحت ………………………………………………………………………… 60
جدول4–13.مقادیرRER حین اجرای تست بروس ……………………………………………………………………………………… 61
جدول4–14.مقادیرVO2MAX ………………………………………………………………………………………………………………………… 62
جدول4–15.مقادیر HRDP …………………………………………………………………………………………………………………………. 63
جدول4–16.مقادیر حداکثر نبض اکسیژن ……………………………………………………………………………………………………… 64
این مطلب را هم بخوانید :
جدول4–17.مقادیر حداکثر METS………………………………………………………………………………………………………….. 66
جدول4–18.میزان اکسیداسیون کربوهیدرات حین اجرای تست بروس ……………………………………………………. 67
جدول4–19.میزان اکسیداسیون چربی حین اجرای تست بروس ……………………………………………………………… 68
جدول4–20.خلاصه نتایج ……………………………………………………………………………………………………………………………70
فهرست شکلها
شکل 2 –1.ساختار شیمیایی کروسین …………………………………………………………………………………………………… 20
شکل 2 – 2.ساختار شیمیایی پیکوکروسین ………………………………………………………………………………………….. 20
شکل 2 –3.ساختار شیمیایی سافرانال …………………………………………………………………………………………………… 21
شکل 3 –1. دستگاه قد و وزن سنج سکا ……………………………………………………………………………………………….. 40