فهرست اشکال
عنوان | شماره
صفحه |
||
شکل3-1) دستگاه کلونجر | 19 | ||
شکل3-2) دستگاه تبخیر کننده دوار | 20 | ||
شکل4-1) اثر اسانس اکالیپتوس بر روی تعداد کلنی های قارچ P. digitatum | 24 | ||
شکل4-2) مقایسه میانگین تعداد کلنی های قارچ Penicillium digitatum رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظت های مختلف اسانس Eucalyptus amaldulensis | 25 | ||
شکل4-3) روند تغییرات تعداد کلنی های قارچ Penicillium digitatum روی محیط کشت تیمار شده با غلظت های مختلف اسانس Eucalyptus camaldulensis |
26 | ||
شکل4-4 ) اثر اسانس اکالیپتوس بر روی رشد کلنی قارچ | 26 | ||
شکل 4-5) میانگین درصد بازدارندگی ناشی از اسانس Eucalyptus camaldulensis
روی رشد کلنی قارچ Penicillium digitatum |
27 | ||
شکل4-6) روند تغییرات درصد جوانه زنی اسپور های قارچ Penicillium digitatum
در تیمار های غلظت های مختلف اسانس Eucaluptus camaldulensis |
28 | ||
شکل 4-7) اثر اسانس پرتقال بر روی تعداد کلنی ها | 30 | ||
شکل 4-8) مقایسه میانگین تعداد كلنیهای قارچ Penicillium digitatum رشد كرده
روی محیط كشت تیمار شده با غلظتهای مختلف اسانس پرتقال ( اعداد مربوط به روز هشتم پس از تیمار) |
|
31 | |
شکل 4-9) تعداد كلنیهای قارچ Penicillium digitatum
رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظتهای مختلف اسانس پرتقال در روزهای مختلف پس از تیمار |
32 | ||
شکل 4-10) اثر عصاره اکالیپتوس بر روی تعداد کلنی ها در تیمار شاهد و غلظتmg/ml 30 | 33 | ||
شکل 4-11) مقایسه میانگین تعداد كلنیهای قارچ Penicillium digitatum رشد كرده
روی محیط كشت تیمار شده با غلظتهای مختلف عصاره Eucalyptus camaldulensis (اعداد مربوط به روز پنجم پس از تیمار |
34 | ||
شکل 4-12) تعداد كلنیهای قارچ Penicillium digitatum
رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظتهای مختلف عصاره Eucalyptus camaldulensis در روزهای مختلف پس از تیمار |
34 | ||
شکل 4-13) اثر عصاره پرتقال بر روی تعداد کلنی ها | 35 | ||
شکل 4-14) مقایسه میانگین تعداد كلنیهای قارچ Penicillium digitatum
رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظتهای مختلف عصاره پرتقال(اعداد مربوط به روز هفتم پس از تیمار) |
36 | ||
شکل 4-15) تعداد كلنیهای قارچ Penicillium digitatum
رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظتهای مختلف عصاره پرتقال در روزهای مختلف پس از تیمار |
37 | ||
شکل 4-16) اثر تیابندازول بر روی تعداد کلنیهای قارچ در تیمار شاهد و غلظتg ai/ml µ 18 | 37 | ||
شکل4 -17) مقایسه میانگین تعداد كلنیهای قارچ Penicillium digitatum رشد كرده
روی محیط كشت تیمار شده با غلظتهای مختلف قارچكش تیابندازول(اعداد مربوط به روز هشتم پس از تیمار) |
38 | ||
شکل 4-18) تعداد كلنیهای قارچ Penicillium digitatum رشد كرده
روی محیط كشت تیمار شده با غلظتهای مختلف قارچكش تیابندازول در روزهای مختلف پس از تیمار |
39 | ||
شکل 4-19) اثر بنومیل بر روی تعداد کلنی ها در تیمار شاهد و غلظتg ai/mlµ 5/12 | 39 | ||
شکل 4-20) مقایسه میانگین تعداد كلنیهای قارچ Penicillium digitatum رشد كرده
روی محیط كشت تیمار شده با غلظتهای مختلف قارچكش بنومیل (اعداد مربوط به روز هشتم پس از تیمار) |
|
این مطلب را هم بخوانید : دانلود پایان نامه درباره علوم تربیتی |
41 |
شکل 4-21) تعداد كلنیهای قارچ Penicillium digitatum رشد كرده روی محیط كشت تیمار شده با غلظتهای مختلف قارچكش بنومیل در روزهای مختلف پس از تیمار | 41 |
فهرست جداول