مثبت بگذارد. (سمیعی و علوی و سیاهرودی ، 1390)
کلر (1993) نشان داد مصرف کنندگان با نگرش های قوی و مطلوب نسبت به برند، می بایستی تمایل بیشتری برای پرداخت قیمت های بالاتر داشته باشنند. اگر شخصی نسبت به یک برند وابستگی عاطفی داشته باشد، تمایل بیشتری برای پرداخت اضافی برای آن برند خواهد داشت. وابستگی عاطفی به یک برند، به طور مثبت با حمایت از برند و اضطراب روانی ناشی از انتظار جدایی از برند یا جدایی واقعی از برند ارتباط دارد. به همین دلیل افراد تمایل قوی برای خرید برندهایی دارند که آن را دوست دارند. از این رو، وی تمایل خوااهد داشت تا مبلغ بیشتری را برای خرید برند پرداخت نماید. میزان مبلغی که مصرف کنندگان تمایل دارند تا برای خرید برند پرداخت نمایند، به میزان وابستگی عاطفی (شور یا اشتیاق) احساس شده بستگی دارد (سرکار[4]، 2011).
لذا ذکر این نکته ضروری می باشد که با توجه به اهمیت بسیار زیادی مقوله برند و نقش بسزای که می تواند در موفقیت سازمان ایفا نمایید، در کشور ما به طور تخصوصی و جامع به آن توجه نشده است. لذا در این پژوهش به بررسی عواملی که باعث می شوند یک برند از نظر عاطفی مورد اشتیاق و توجه قرار گیرد و نتایج حاصل از آن پرداخته شده است.
3-1) اهداف تحقیق
1-3-1) هدف اصلی
هدف اصلی تحقیق شناسایی تاثیر متغیرهای هویت برند ، رضایت از برند و اعتماد به برند و بر روی اشتیاق به برند و میل به پرداخت پول بیشتر برای برند و تعیین میزان تاثیر هر کدام از این عوامل می باشد.
4-1) مدل مفهومی تحقیق
اشتیاق به برند |
(Noel Albert , 2012) |
هویت برند
|
اعتماد به برند |
رضایت از برند |
تمایل به پرداخت بیشتر برای برند
Willingness to pay more for the brand
این مطلب را هم بخوانید : |
5-1) سوالهای تحقیق
1-5-1) سوال اصلی تحقیق :
1- آیا متغییر های هویت برند ، رضایت از برند و اعتماد به برند عوامل موثر براشتیاق به برند می باشند؟
2- آیا اشتیاق به برند باعث میل به پرداخت بیشتر برای برند می گردد؟
6-1) فرضیه های تحقیق
هویت برند بر اشتیاق به برند تاثیر معناداری دارد.
رضایت از برند بر اشتیاق به برند تاثیر معناداری دارد.
اعتماد به برند بر اشتیاق به برند تاثیر معناداری دارد.