3-8- اندازه گیری صفات آناتومیک گندم و جو. 23
3-9- اندازه گیری مساحت سلول های اپیدرمی و بالیفورمی.. 23
3-10- اندازه گیری عملکرد و اجزای عملکرد. 23
فصل چهارم: نتایج و بحث
4-1- صفات آناتومیکی گندم. 31
4-1-1- تعداد روزنه. 31
4-1-2- تعداد ردیف روزنه. 32
4-1-3- تعداد کرک…. 33
4-1-4- طول سلول اپیدرمی.. 38
4-1-5- مساحت سلولهای اپیدرمی.. 38
4-1-6- طول سلول بالیفورمی.. 46
4-1-7- مساحت سلول بالیفورمی.. 47
4-2- عملکرد و اجزای عملکرد گندم. 53
4-2-1- تعداد سنبله در بوته. 53
4-2-2- تعداد دانه در بوته. 54
4-2-3- وزن سنبله در بوته. 56
4-2-4- عملکرد دانه در بوته. 57
4-3- صفات آناتومیکی جو. 72
4-3-1- تعداد روزنه. 72
4-3-2- تعداد ردیف روزنه. 72
4-3-3- تعداد کرک…. 73
4-3-4- طول سلول اپیدرمی.. 78
4-3-5- مساحت سلول اپیدرمی.. 78
4-3-6- طول سلول بالیفورمی.. 79
4-3-7- مساحت سلول بالیفورمی.. 79
4-4- عملکرد و اجزای عملکرد جو. 81
4-4-1- تعداد سنبله در بوته. 81
4-4-2- تعداد دانه در بوته. 81
4-4-3- وزن سنبله در بوته. 83
4-4-4- عملکرد دانه در بوته. 85
پیشنهادات… 95
این مطلب را هم بخوانید :
فصل پنجم: منابع
منابع.. 95
1-1- تاریخچه غلات
غلات(cereals) به گروهی از گیاهان علفی خانواده گندمیان (گرامینه) گفته می شود که دانه های ریز آن ها مصرف خوراکی دارند غله از cererlia muner به معنی هدیه الهی منشاء گرفته و شامل گیاهانی نظیر گندم، جو، چاودار، یولاف، برنج، ذرت، سورگوم و انواع ارزن ها می باشد. شواهد تاریخی نشان می دهد که هر یک از انواع غلات در توسعه و تکامل جوامع انسانی اولیه نقش ویژه و مهمی داشته اند .کاوشهای انجام شده در شرق عراق نشان داده است که انسان های اولیه ای که 15 تا 16 هزار سال قبل در آنجا می زیسته اند نیاز غذایی خود را ازطریق زراعت به دست می آورده اند و گیاهان عمده مورد کشت آنها گندم و جو یا احتمالاً اجداد شناخته شده این محصولات بوده است در سایر جوامع انسانی اولیه نظیر چین برنج، در آفریقا سورگوم و در تمدن های دنیای جدید مثل مکزیک ذرت مهمترین غله محسوب می شده است (9).
1-2- اهمیت غلات در تغذیه انسان