3-8 مثال عددی 47
3-9 تحلیل حساسیت 51
3-10 نتیجه گیری 53
فصل چهارم : مطالعه موردی 54
4-1 مقدمه 55
4-2 معرفی شرکت 55
4-3 تعریف مسئله 56
4-4 داده های ورودی مسئله برای مدلسازی 57
4-5 حل مدل 60
4-6 تحلیل نتایج 63
4-7 فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادها 65
5-1 مقدمه 67
5-2 نتایج تحقیق 67
5-3 پیشنهادهای آتی 68
مراجع 69
پیوست 75
Abstract 80
این مطلب را هم بخوانید :
فهرست شکلها
شکل(2-1) شمایی از زنجیره تامین 7
شکل (2-2) زنجیره تامین بدون جریان اطلاعات 11
شکل (2-3) زنجیره تامین همراه با جریان اطلاعات 12
شکل(2-4) شمایی از زنجیره تامین غذایی 16
شکل(2-5) حمل و نقل در زنجیره تامین 23
شکل(2-6) شمایی از تاثیرات چالشهای مختلف زنجیره تامین غذایی بر هم 32
شکل(3-1) بخشهای مختلف زنجیره تامین و ارتباطات آنها 36
شکل(3-2) روش تخمین تولید گاز دی اکسید کربن در حمل و نقل جادهای 38
شکل (3-3) نمایش شماتیک خروجی مدل 47
شکل(4-1) مقایسه هزینهها 64
فهرست جدولها
جدول(2-1) مقاصد زنجیره تامین فرآوردههای غذایی 19
جدول (2-2) مروری بر پیشینهی تحقیق 31
جدول (3-1) موجودی انبارهای ورودی 48
جدول (3-2) تعداد واحدهای مورد نیاز در هر انبار 48
جدول (3-3) میزان تولید در هر خط تولید 48
جدولهای (3-4) و (3-5) جریان مواد 49
جدول (3-6) تعداد وسایل نقلیهی به کار گرفته شده 49
جدول (3-7) هزینه های بخشهای مختلف 50
جدول (3-8) مقایسه زمان حل مدل در مقیاسهای مختلف 50
جدول (3-9) مقایسه هزینهها در شرایط مختلف 52
جدول (3-10) مقایسه مسئله در دو حالت استفاده از 3pl و عدم استفاده از آن 53
جدول (4-1) اطلاعات مربوط به مواد خام 57
جدول (4-2) اطلاعات مربوط به تامینکنندگان 57
جدول (4-3) محصولات و اطلاعات آنها 58
جدول (4-4) تقاضای هر محصول در هر خرده فروش 58
جدول (4-5) مشخصات انبار 59
جدول (4-6) فاصلهی خرده فروشان از انبارهای خروجی 59
جدول (4-7) مشخصات وسایل نقلیه 59
جدول (4-8) موجودی انبار ورودی 60
جدول (4-9) موجودی انبار خروجی و تولید خط تولید 60
جدول (4-10) جریان مواد 61