سمینار برای دریافت درجه كارشناسی ارشد
مهندسی برق مخابرات
عنوان:
امنیت در IMS
برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود
تکه هایی از متن به عنوان نمونه :
چكیده:
امروزه مخابرات در دو حوزه اصلی گسترش یافته است كه شامل دو كاربرد گسترده مخابرات سیار سلولی و اینترنت می باشد. با پیشرفتهای حاصل شده در این دو حوزه نیاز به تركیب آنها بیشتر احساس شد. اگرچه كه این كار نخستین بار توسط موبایل نسل 2.5 صورت گرفت اما كیفیت سرویسهای ارائه شده و نیز تنوع آنها در حد مطلوب نبود و لذا IP Multimedia Subsystem) IMS كه یک زیر سیستم چند رسانه ای بر مبنای IP است در 3GPP مطرح شد تا این نیاز مرتفع شود.
IMS كلیدی است كه 3G به وسیلة آن دو مقولة مخابرات سلولی و اینترنت را با هم همراه می سازد و سبب می شود مخابرات سلولی بتواند به تمام سرویسهایی كه اینترنت تأمین می كند، با كیفیتی مناسب دست یابد.
گسترده شدن شبكه ها و یكپارچه شدن دو حوزه مطرح اگرچه كه سبب دستیابی ساده تر كاربران به اقسام سرویسهای چند رسانه ای می شود، اما حمله تهاجم ها و ریسكهای امنیتی را به همراه خواهد داشت. بدین ترتیب لزوم به كار بستن تمهیدات امنیتی محرز است.
این مطلب را هم بخوانید :
در این راستا در این سمینار ابتدا در فصل نخست مروری داریم بر IMS، علت پیدایش آن و اقسام ویرایشهای آن تا به امروز، در فصل دوم به بررسی معماری امنیتی IMS می پردازیم، در ادامه در فصل سوم، IMS را در NGN بررسی می كنیم و فصل بعد به مطالعه توابع امنیتی در استاندارد 3GPP TS 33.102 V8.0.0 (2008-06 می پردازیم، سپس در فصل پنجم، چندی از مقالات منتشر شده در مقوله مباحث امنیتی IMS را مرور می كنیم و در انتها در فصل ششم به صورت مختصر با شبیه ساز NS2 آشنا می شویم.
مقدمه:
IMS (زیر سیستم چند رسانه ای بر مبنای IP) در واقع یک شالوده شبكه سیار است كه انتقال اطلاعات، صحبت و تكنولوژی شبكه سیار را در طی یک ساختار برمبنای IP ممكن می سازد و جهت پر كردن فاصله