در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید دانشگاه آزاد اسلامی ...
فهرست شکلها
شکل شماره 1 – مقایسه سطح زیر کشت و محصول پسته تولیدی در ایران و دیگر کشورها | 3 |
شکل شماره 2 – سطح زیر کشت پسته در استانهای مختلف کشور در سال 2008 میلادی | 4 |
شکل شماره 3 – تصویر میکروسکوپ الکترونی از Aspergillus flavus | 5 |
شکل شماره 4 – برداشت محصول در باغ پسته | 27 |
شکل شماره 5 – خشک کردن پسته در میدان آفتابی | 27 |
شکل شماره 6 – نوار بازرسی پسته | 28 |
شکل شماره 7 – نمونه برداری از انبار پسته | 28 |
شکل شماره 8 – نمودار جریان فرایند
|
33 |
شکل شماره 9 – نمودار پیک HPLC سم آفلاتوکسین در غلظت ppb4/0 | 47 |
شکل شماره 10 – نمودار پیک HPLC سم آفلاتوکسین در غلظت ppb2/1 | 48 |
شکل شماره 11 – نمودار پیک HPLC سم آفلاتوکسین در غلظت ppb2 | 48 |
شکل شماره 12 – نمودار پیک HPLC سم آفلاتوکسین در غلظت ppb8/2 | 49 |
شکل شماره 13 – نمودار پیک HPLC سم آفلاتوکسین در غلظت ppb6/3 | 49 |
شکل شماره 14 – منحنی کالیبراسیون آفلاتوکسین B1 | 50 |
شکل شماره 15 – میانگین نتایج آزمون آفلاتوکسین B1 در قبل و بعد از شش مرحله از فرایندهای فرآوری پسته خام | 53 |
فهرست پیوستها
پیوست شماره 1 – روش اجرایی کنترل مدارک و سوابق | 59 | |
پیوست شماره 2 – روش اجرایی بازنگری مدیریت | این مطلب را هم بخوانید : https://urlscan.io/result/d088763d-f3f5-46ba-b90f-f5144c3e0b28/ |
68 |
پیوست شماره 3 – روش اجرایی ممیزی داخلی | 74 |
چکیده